ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25

Ασταμάτητη αγωνιστική δράση στην Serie A και τα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας είναι γεμάτα με combo και ειδικά στοιχήματα.

 Αγωνιστικές αποδείξεων

Τώρα είναι η περίοδος που οι ομάδες δείχνουν τι αξίζουν και μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Τα προγνωστικά Ιταλίας είναι πολλά, διότι όλες οι ομάδες έχουν πλέον μία αγωνιστική ταυτότητα και ξέρουμε τι να περιμένουμε στο περίπου. Ακόμη, είναι η περίοδος που βλέπουμε ομάδες να ξεφουσκώνουν ή να σηκώνουν κεφάλι.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Αταλάντα – Βενέτσια

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25Η Αταλάντα έρχεται από μεγάλο διπλό, κόντρα στην Γιουβέντους. Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Μούσο, που κράτησε το μηδέν. Με την νίκη διεύρυνε το αήττητο που έχει χτίσει, σε Ιταλία και Ευρώπη, στις οκτώ αγωνιστικές. Ο Ζαπάτα δείχνει να είναι σε τρομερή φόρμα και είναι ασταμάτητος. Στην έδρα της κάπως ζορίζεται φέτος, μιας και δυσκολεύεται να ανοίξει κλειστές άμυνες. Ενώ, εμφανίζει αδυναμία αμυντικά, καθώς η ανέπαφη εστία που κράτησε ήταν η πρώτη μετά από 10 αναμετρήσεις.

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25 Η Βενέτσια έχασε δίκαια, από την Ίντερ και κάπως αποδέχθηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου. Νωρίτερα είχε χτίσει ένα αήττητο τριών αγωνιστικών. Γενικότερα δείχνει καλό πρόσωπο και εκτιμώ πως στο τέλος θα παραμείνει στην κατηγορία. Κόντρα στην Αταλάντα θα κλειστεί και περιμένω να απειλήσει με αντεπιθέσεις και μακρινά σουτ. Πολλές πρωτοβουλίες φαίνεται να παίρνει ο Αράμου, ο οποίος δοκιμάζει συχνά τα πόδια του.

 Φιορεντίνα – Σαμπντόρια

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25 Ακόμη μία εκτός έδρας ήττα για την Φιορεντίνα και πλέον δεν είναι τυχαίο. Εντός έδρας βέβαια δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο, με τρεις σερί νίκες. Επιθετικά είναι φοβερή, με τον Βλάοβιτς να δείχνει ασταμάτητος. Στην άμυνα είναι με τις μέρες της και δείχνει ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Πλέον η Ευρώπη είναι ο ξεκάθαρος στόχος και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια, ειδικά εντός

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25 Η Σαμπντόρια επιτέλους σήκωσε κεφάλι. Δύο σερί νίκες, που τις άξιζε και με το παραπάνω. Μεσοεπιθετικά είναι τρομερή, μιας και πλέον δείχνει να έχει δέσει και οι επιθετικοί της να βρίσκονται μεταξύ τους. Κόντρα στην Φιορεντίνα θα χτυπήσει με αντεπιθέσεις και γενικότερα γρήγορο ποδόσφαιρο στο επιθετικό της μισό του γηπέδου. Πλέον, έχει αποκτήσει τακτική ταυτότητα και εκτιμώ πως θα αποφύγει εύκολα την μάχη του υποβιβασμού.

 Extra tip: 9, από τις 10, τελευταίες αναμετρήσεις τους έληξαν με goal/goal & over 2,5

 Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25 Η Σαλερνιτάνα έκλεψε στις καθυστερήσεις την ισοπαλία, από την Κάλιαρι και κάπως σαν να την βύθισε μαζί της. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Προσωπικά πιστεύω πως θα πέσει και μάλιστα εύκολα. Στηρίζεται αρκετά στα στημένα και το ψηλό παιχνίδι, όμως πλέον έχει γίνει προβλέψιμη. Η απουσία του Ριμπερι κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Combo και ειδικά παικτών.. έως και 10.25 Η Γιουβέντους έχασε από την Αταλάντα και έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Σήμερα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μία νίκη ψυχολογίας. Ο Ντιμπάλα δίνει μεγάλη μάχη να γίνει ο ηγέτης των «Μπιανκονέρι», όμως είναι άτυχος. Περιμένω να παίξει έξυπνα και να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα ανοιχτεί από νωρίς και σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμήσει την αντίπαλο της.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Ειδικά παικτών
19:30
Αταλάντα - Βενέτσια
Αράμου - 1+ σουτ στην αντίπαλη εστία
2.00
BET: 15 units
Combo
19:30
Φιορεντίνα - Σαμπντόρια
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 15 units
Combo
21:45
Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους
2 & under 2,5 & Ντιμπάλα να σκοράρει
10.25
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις