Οι Τούρκοι σκοράρουν στην TBSL

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Μετά το διάλειμμα για τα παράθυρα των εθνικών ο Παναγιώτης Δογαντζής ασχολείται με την τούρκικη λίγκα μπάσκετ.

Καλημέρα σε όλους. Μετά από αποχή τριών ημερών επιστρέφουμε στα προγνωστικά μπάσκετ, αυτή τη φορά με αναμέτρηση της Τούρκικης λίγκας.

Προγνωστικά μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε vs Καρσίγιακα

Δέκατη αγωνιστική για την Τούρκικη λίγκα με τη Φενέρμπαχτσε(8-1) να αντιμετωπίζει τη Καρσίγιακα(7-2). Η Φενέρ στα πλαίσια της Euroleague ηττήθηκε από την Εφές με 84-89. Εξαιρετικός ο Καναδός φόργουορντ Σαγιόκ με 18 πόντους. Όσον αφορά την Τούρκικη λίγκα κέρδισε δύσκολα στην έδρα της Μπεσίκτας με 82-74. Σύννεφα ως προς τον φόργουορντ Πολονάρα καθώς οι εμφανίσεις του δεν πείθουν μέχρι στιγμής.

Από την άλλη, η Καρσίγιακα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά και είναι μόλις μία νίκη μακριά από τη πρώτη θέση. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε εντός έδρας την Μπελεντιγιεσπόρ με 90-76. Ο Αμάτ Εμπάι ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους. Η ομάδα της Σμύρνης έβγαλε σκληρή ανακοίνωση κατά της τούρκικης ομοσπονδίας καθώς όρισε το παιχνίδι την Τρίτη. Αυτό έχει σαν συνέπεια ο Εμπάι να μην προλαβαίνει να παίξει εναντίον της Φενέρ, αφού έχει υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας.

Εκτίμηση: Βάσει ρόστερ η Φενέρ είναι ένα επίπεδο πάνω, όμως η Καρσίγιακα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Οι πολύπειροι Μπόνζι Κόλσον και Άλεξ Τάιους σε συνδυασμό με τους Μπλάκμαν και Κορμάζ δίνουν βάθος και οντότητα στο ρόστερ του Ουφούκ Σαρίτσα. Εμείς θα πάρουμε το over 150,5 πόντων αγώνα καθώς η ποιότητα των δύο ομάδων, ειδικά της Φενέρ, είναι εξαιρετική και αρκεί για να καλυφθεί το συγκεκριμένο όριο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
Φενέρμπαχτσε - Καρσίγιακα
over150,5
1.96
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις