ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σπανιόλικο 6.30, ιταλιάνικο 3.69!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σπανιόλικο 6.30, ιταλιάνικο 3.69!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

Αθλητικές μεταδόσεις

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Σάββατο 20/4)

Ο Πένια και το Γιάνκι

Ο Πένια και το Γιάνκι

best picks

Best Picks Παρασκευής με αποδόσεις έως 11.81

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σπανιόλικο 6.30, ιταλιάνικο 3.69!

Σπανιόλικο 6.30, ιταλιάνικο 3.69!

Καλημέρα σας απανταχού Κουβανέζοι! Επιβεβαιώθηκε χθες η δυάδα με τα late goals χαρίζοντάς μας ουσιαστικά την επιστροφή της μίζας. Χάθηκε το over της Σαουθάμπτον που έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον, ενώ η Μπέτις δε μας έκανε τη χάρη να σκοράρει στο πρώτο μέρος ώστε να μας πληρώσει το 5.50 του fun bet. Πάμε παρακάτω, όμως, στα φρέσκα κουλούρια. Δύο δυάδες σήμερα, με βάση τα πρωταθλήματα της δεύτερης κατηγορίας από Ιταλία και Ισπανία. 

Με το βλέμμα στην άνοδο… 

Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο “Φερνάντο Τόρρες” με φόντο τα play offs ανόδου στην Primera Division. Η φορμαρισμένη Φουενλαμπράδα κοντράρεται με την φιλόδοξη Έλτσε σε έναν αγώνα που θα κρίνει εν πολλοίς ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για την εξάδα, ενώ απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου. 

Η γηπεδούχος ομάδα, μετρά 4 νίκες και 3 ισοπαλίες στους τελευταίους 7 αγώνες, διεκδικώντας πλέον επί ίσοις όροις μία εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Η νίκη επί της πρωτοπόρου Κάντιθ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι η Φουενλαμπράδα είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει στους δύο εναπομείναντες αγώνες αυτό που δικαιωματικά της αναλογεί. Μία θέση ανάμεσα στις ομάδες που θα ψάξουν το όνειρο της συμμετοχής στα σαλόνια της Primera Division. Έχει έδρα-φρούριο, μιας και εκεί έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές στα 20 ενενηντάλεπτα που έχει αγωνιστεί. Τα λίγα κενά που εμφανίζει στην άμυνά της, βέβαια, της έχουν κοστίσει βαθμούς, μιας και έχει παραχωρήσει 8 ισοπαλίες, έχοντας κερδίσει ισάριθμες φορές τις αντίπαλες ομάδες. Στο τελευταίο ζευγάρι αγώνων, πάντως, έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο. Αποκάλυψη ο δεξιός εξτρέμ Ούγκο Φράιλε που έχει πετύχει 12 τέρματα σε 37 αγώνες.  

Η Έλτσε, που ευελπιστεί να αγωνιστεί ξανά στην Primera Division μετά από τη σεζόν 14’-15’, εμφανίζεται ιδιαίτερα ασταθής τελευταία, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας. Απόψε χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας ώστε να παραμείνει σε τροχιά play offs. Bρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από την αποψινή της αντίπαλο. Ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Βαγεκάνο και Τενερίφη που επίσης διεκδικούν μία θέση στον ήλιο. Εκτός έδρας η Έλτσε εμφανίζεται αρκετά δυνατή, έχοντας κερδίσει τους 8 από τους 20 αγώνες που έχει δώσει, ενώ έχει πάρει και 5 ισοπαλίες. Βρίσκει δίχτυα στη συντριπτική πλειονότητα των επισκέψεων στις έδρες των αντιπάλων, γεγονός που την έχει κρατήσει ακόμα ζωντανή στο όνειρο της ανόδου, μιας και εντός τειχών εμφανίζεται σχετικά αδύναμη. Πρώτος σκόρερ ο Ισπανός μέσος Φιδέλ Τσάβες με 9 τέρματα, πρώτος σε ασίστ ο Ισπανός αριστερός μπακ Χουάν Κρουζ με 8 τελικές. 

Η Έλτσε πιθανότατα θα κατέβει για την ισοπαλία, αλλά θεωρώ ότι για να την κατακτήσει, θα πρέπει να σκοράρει. Goal/goal. 

Για τους τρεις βαθμούς, αλλά με διαφορετικούς στόχους 

Ουέσκα εναντίον Νουμάνθια στο “Ελ Αλκοράθ”, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται ως “ο θάνατός σου, η ζωή μου” για τις δύο ομάδες. Η μεν γηπεδούχος θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση που δίνει την απ’ ευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η φιλοξενούμενη παλεύει για να παραμείνει στη Segunda και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση σωτηρία.  

Οι γηπεδούχοι μετά την ανέλπιστη ήττα από την ουραγό Σανταντέρ την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0, τρέχουν και δε φτάνουν πλέον, καθώς νιώθουν την καυτή ανάσα των Αλμερία και Σαραγόσα που την καταδιώκουν. Έχουν απόψε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια σίγουρα υπολογίσιμη, αλλά και σαφέστατα αδύναμη αντίπαλο. Φοβερή στην έδρα της η Ουέσκα, είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της. Μετρά 14 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 20 αγώνες. Σκοράρει με ευκολία εκεί, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 33 τέρματα ενεργητικό. Αν καταφέρει να προηγηθεί νωρίς και διώξει το άγχος της… υψοφοβίας λόγω της δεύτερης θέσης, θα πάρει τον αγώνα σχετικά εύκολα. Θα προσπαθήσει να το πράξει έχοντας σημείο αναφοράς τον, γνωστό από τη θητεία του και πρωταθλητή με την ομάδα της Λέστερ, Σίνζι Οκαζάκι, που μετρά 11 γκολ. 

Συγκινητική προσπάθεια, από την άλλη, καταβάλει η Νουμάνθια ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας πάρει με νύχια και με δόντια τα 3 τελευταία ματς εντός έδρας και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1-0, απέναντι στις Πονφεραντίνα, Εξτρεμαδούρα και Οβιέδο. Μακριά από το γήπεδό της, όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι τα ανάλογα, καθώς η αδύναμη αμυντική της λειτουργία, δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει τους βαθμούς που -βάσει εμφάνισης- θα μπορούσε να είχε πάρει. Μόλις 12 βαθμούς η συγκομιδή της εκτός έδρας, η χειρότερη της κατηγορίας. Αν και σκοράρει ικανοποιητικά (21 γκολ σε 20 αγώνες), δεν καταφέρνει να το μετουσιώσει σε βαθμούς. Λούγκο και Αλμπαθέτε βρίσκονται στη διακεκαυμένη ζώνη και μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Νουμάνθια στη βαθμολογία, πράγμα που κάνει τη διεκδίκηση της νίκης στον σημερινό αγώνα μονόδρομο. 

Ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα η Ουέσκα, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβληθεί της Νουμάνθια. Θα ρισκάρω ποντάροντας στο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η γηπεδούχος, ώστε να ανεβάσω την απόδοση. 

Βίοι αντίθετοι για Γιούβε Στάμπια και Κιέβο 

Στην περιοχή της Στάμπια συγκρούονται απόψε δύο ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Serie B. Από τη μία η γηπεδούχος Γιούβε Στάμπια, η οποία πρωτίστως θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στα play outs για τη σωτηρία και από την άλλη η Κιέβο, που θέλει να επιστρέψει στα σαλόνια της Serie A, αλλά αν θέλει να το κάνει, θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα. 

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για τον τερματισμό της σεζόν, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση που μέχρι στιγμής τους χαρίζει τη διεκδίκηση της σωτηρίας μέσω των play outs. Όλα κρέμονται πλέον σε μια κλωστή για την ομάδα της Γιούβε, καθώς με ήττα ίσως υποχωρήσει μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα (σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Τραπάνι), ενώ με ενδεχόμενη νίκη θα μπει στη μάχη για την απ’ ευθείας παραμονή. Ενδεικτικά, απέχει έναν μόλις πόντο από τις θέσεις του υποβιβασμού και τρεις πόντους από τις θέσεις που χαρίζουν την παραμονή. Χαμός… Εντός έδρας είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, καθώς μετρά 8 νίκες και 6 ήττες σε 17 αγώνες. Η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών της χαρακτηρίζεται από την επίτευξη πολλών τερμάτων, με έφεση στο αμφίτερμα. Πολυβόλο ο φορ Φραντσέσκο Φόρτε με 16 τέρματα, μοιράζει αβέρτα ο μέσος Τζιάκομο Κάλο, έχοντας 13 ασίστ.  

Η, γνωστή από τα συναπτά έτη συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία, Κιέβο προσπαθεί να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα την έχουν φέρει εκτός της προνομιούχου πρώτης οκτάδας του πίνακα. Μία νίκη έχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια, παρουσιάζοντας πρόβλημα μεσοεπιθετικά. Στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκε με 1-0 εκτός από την Κρεμονέζε. Ισοβαθμεί με την Πίζα στην ένατη θέση, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την όγδοη Έμπολι που είναι και ο ρεαλιστικός της στόχος. Εκτός έδρας έχει τάση προς τις ισοπαλίες (10 σε σύνολο 17 παιχνιδιών), παίζοντας σφιχτά τις περισσότερες φορές, έχοντας το νου της στα αμυντικά της καθήκοντα (16-17 τέρματα). Ξεχωρίζει ο φορ Μαγγιορίνι (8 γκολ, 4 ασίστ). 

Η Γιούβε Στάμπια θα παίξει για τη νίκη και θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει βάσει της επιθετικής της φιλοσοφίας. Η Κιέβο, αν θέλει να πάρει κάτι από τον αγώνα θα πρέπει να βρει τρόπο να βελτιώσει την επιθετική της συμπεριφορά. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρει και θα ποντάρω στο αμφίτερμα που πληρώνει καλά. 

Όλα για όλα με φουλ επίθεση! 

Η γηπεδούχος Πίζα που… γλυκοκοιτάζει τις θέσεις των play offs, ενάντια στην αναγεννημένη Τραπάνι που παλεύει μέχρι τέλους για τη διεκδίκηση της παραμονής. Αγώνας που πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, τηλεοπτικό και στοιχηματικό. 

Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος και η ομάδα της Πίζα βρίσκεται σε τροχιά οκτάδας. Έχει κάνει μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια μετά την επανέναρξη. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την οκτάδα και με νίκη σήμερα πιθανότατα θα βρεθεί σε αυτήν. Εντός έδρας βρίσκει δίχτυα με σχετική ευκολία, απέναντι στην άναρχη Τραπάνι θα έχει αρκετές ευκαιρίες. Πρέπει να προσέξει όμως αρκετά την άμυνά της, που πολλές φορές μοιάζει ευάλωτη (18 γκολ παθητικό σε 17 αγώνες). Μετρά 8 νίκες και 5 ισοπαλίες στο “Ρομέο Ανκονετάνι”. Καλύτερος παίκτης, ο Ιταλός φορ Μικέλε Μαρκόνι, που έχει σκοράρει 13 φορές. 

Απέναντί της η ομάδα-γρίφος που λέγεται Τραπάνι. Άναρχη ομάδα, με επιθετικές αρετές, αλλά και τρανταχτά κενά στα μετόπισθεν. 36 ολόκληρα τέρματα έχει δεχθεί σε 17 επισκέψεις της σε έδρες αντιπάλων. Έχει κάνει ντεμαράζ στους 6 αγώνες μετά την διακοπή, έχοντας μαζέψει 12 βαθμούς, με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας βρει ρυθμό επιθετικά. Τα κενά στην άμυνα παραμένουν, πάντως. Θα προσπαθήσει να σκοράρει ξανά ο φοβερός επιθετικός Πετινάρι που οδηγεί την ομάδα του με 17 τέρματα! 

Περιμένω ανοικτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικές αρετές. Ποντάρω στο over που διπλασιάζει.  

Δυάδα (απόδοσης 6.30) 

22:00 ΦουενλαμπράδαΈλτσε: Goal/goal (2.10) 

22:00 ΟυέσκαΝουμάνθια: Γκολ Ουέσκα και στα δύο ημίχ. (3.00) 

Δυάδα (Απόδοσης 3.69) 

22:00 Γιούβε ΣτάμπιαΚιέβο: Goal/goal (1.80) 

22:00 Πίζα – Τραπάνι: Οver 2,5 (2.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις