Στοίχημα σνούκερ: Ελπίδες για 2.80

Στοίχημα σνούκερ: Ελπίδες για 2.80

Το σνούκερ συνεχίζεται και στις 21:00 το βράδυ, με τα τελευταία ματς του 2ου γύρου του UK Championship. Οι στοιχηματικές ευκαιρίες δεν λείπουν.

Μια δυάδα κι ένα αρκετά τολμηρό μονό με century breaks περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά μας για τις μάχες που συνεχίζονται στο Γιορκ. Ο 2ος γύρος του πρώτου Triple Crown τουρνουά της σεζόν ολοκληρώνεται και τα πράγματα έχουν κυλήσει σαφώς πιο ήρεμα απ’ ό,τι στον 1ο.

Η δυάδα μας ακολουθεί τη λογική εκείνης του Σαββάτου (27/11) που πλήρωσε σχετικά νωρίς. Κυνηγάμε τα λίγα, για να έχουμε μικρό κέρδος μεν, χωρίς πολύ άγχος δε. To over 8,5 frames, φερ’ ειπείν, στο ματς του Μαρκ Γουίλιαμς με τον Άντονι Χάμιλτον μπορεί να «βγει» από νωρίς.

Η κόντρα των δύο πιο… κακοντυμένων παικτών του Tour (σύμφωνα με τους συναδέλφους τους) έχει φαβορί, αλλά μπορεί να τραβήξει σε μάκρος. Ο Χάμιλτον τα πάει αρκετά καλά φέτος, αλλά δύσκολα θα νικήσει τον Γουίλιαμς. Κι ας μη βρίσκεται ο τελευταίος στην καλύτερη φόρμα του μετά την περιπέτεια με τον Covid-19.

Το over 8,5 είναι ένα εφικτό και συνδυασμένο με την καθαρή νίκη του Τζόρνταν Μπράουν επί του Φαράχ Ατζάιμπ, αποφέρει καλό κέρδος. Ο Ατζάιμπ έβγαλε καλό μεροκάματο με τη νίκη επί του Ντόναλντσον στον 1ο γύρο, όμως δεν είναι εύκολο να προχωρήσει κι άλλο.

Την πιο καλή απόδοση θα την κυνηγήσουμε με τα century breaks – κι ας μην βγήκαν την προηγούμενη φορά, στο ματς του Μπίνγκαμ με τον Γιανγκ. Πάλι δύο ζητάμε, στο ματς δύο εξαιρετικών σκόρερ, του Λούκα Μπρεσέλ και του Τομ Φορντ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.35
21:00
Χάμιλτον - Γουίλιαμς
Over 8,5 frames
1.57
21:00
Ατζάιμπ - Μπράουν
2 (-2,5)
1.50
BET: 10 units
Μονό
21:00
Μπρεσέλ - Φορντ
Over 1,5 century breaks
2.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις