Από Ρωσία μέχρι… Κρήτη!

προγνωστικά

O Κεμανετζής επιστρέφει με προγνωστικά ποδοσφαίρου από τη δεύτερη κατηγορία στην Ελλάδα, αλλά και combo από τη Ρωσία

Προγνωστικά από Ρωσία μέχρι… Κρήτη!

Καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους. Πληρωθήκαμε την τελευταία φορά από το μονό αποδεκτό της Β’ Εθνικής, όπως την ξέρουμε εμείς οι παλιοί, αλλά με τους Ινδιάνους να μας στερούν την δυάδα μας έμειναν κάτι ψιλά για κάβα. Αφού μας πληρώνετε κύριοι δεν θα σας χαλάσουμε το χατίρι και αυτή την φορά θα επιλέξουμε δύο αναμετρήσεις από την κατηγορία σας. Τι λέει το μενού; Δυάδα Β’ Εθνικής και μονό αποδεκτό από Ρωσία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Όταν πέφτουν τα χιόνια στη Ρωσία…

Νίζνι Νοβγκόροντ-Κρίλια Σοβετόφ

Οι γηπεδούχοι παραπαίουν. Έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να έχουν μπει πλέον σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Αμυντική λειτουργεία ανύπαρκτη, καθώς δέχονται βροχή τα γκολ και με βασικές απουσίες απέναντι σε μια ομάδα όπως η Κρίλια, το έργο προβλέπεται πολύ δύσκολο. Μία Κρίλια η οποία ναι μεν είναι νεοφώτιστη, αλλά με την πορεία που κάνει δύσκολα θα κινδυνέψει. Προέρχεται από ισοπαλία μέσα στην έδρα της 1-1 με την ουραγό Ουράλ και είναι μια ευκαιρία να καλύψει τους βαθμούς που πέταξε για να φτάσει ακόμη και σε θέση ανόδου καθώς με νίκη μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Από τους μύλους Χαλκιδικής με αγάπη!

Τρίγλια (Ηρακλής)-Λάρισα

Ντέρμπι μπορούμε να πούμε μιας και είναι από τις πιο ιστορικές  ομάδες της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχουν μόνο ισοπαλίες με παίζοντας αρκετά κλειστά προσέχοντας βασικά να μην δεχτούν τέρμα και από εκεί και πέρα ό,τι κάτσει. Φυσικά η τελευταία ισοπαλία μέσα στην έδρα των Τρικάλων μπορούμε να πούμε πως ήταν άθλος αφού έπαιζαν με 10 παίχτες από το 35ο λεπτό. Από την άλλη η ΑΕΛ έρχεται με καλή ψυχολογία μετά την εντός έδρας νίκη εναντίον του Πανσερραϊκού με 2-0. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη αλλά επειδή έχει και παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη στην έδρα της με τον ΠΑΟΚ περιμένουμε να μπει πολύ προσεχτικά και είναι αυτό που θα βοηθήσει πολύ και στο σημείο το οποίο έχουμε επιλέξει.

Στην Κρήτη δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ

Ηρόδοτος-Καλλιθέα

Στηρίξαμε τους γηπεδούχους και μας πλήρωσαν στην τελευταία αγωνιστική. Μέτρια η ομάδα του Ηροδότου, δεν έχει το ρόστερ που θα κάνει πορεία για άνοδο, οπότε την περιμένουμε να παίξει μπάλα κάπου στο μέσον της βαθμολογίας με πρώτη φλογέρα τον γκολτζή Χατζησάββα. Η Καλλιθέα είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, έχει το απόλυτο με τρεις τρεις σερί νίκες, η μία άνευ αγώνα. Έδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι μέσα στην έδρα του Αιγάλεω αφού δέχτηκε μεγάλη πίεση κι όμως κατάφερε και κράτησε το προβάδισμα που πήρε από το 2ο λεπτό. Περιμένουμε κλειστό ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και η υπόθεση του ροζ φύλλου αγώνα να είναι αποκλειστικά στο χέρι τους.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
13:00
Νίζνι Νοβγκόροντ-Κρίλια Σοβετόφ
Χ2 & Over 1,5
1.83
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.61
14:45
Ηρόδοτος-Καλλιθέα
Χ2 & under 3,5
1.63
14:45
Τρίγλια -Λάρισα
Χ2 & under 3,5
1.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις