Δύο late κι ένα αμφίτερμα ημιχρόνου στο 3.85

προγνωστικά

Ο Bet Minute ρίχνει τα δίχτυα του σε Λονδίνο, Μιλάνο και Kάντιθ, αλιεύοντας προγνωστικά μέχρι και 3.85.

Τους ματιάσαμε τους Αγίους της Ζιλουάζ προχθές, αλλά δικαιούμαστε και κακές ημέρες. Έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον, πήραμε κάτι πίσω με το early της Λέουβεν. Σας έχω ωραία, νομίζω, προγνωστικά σήμερα από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.

Προβλήματα στην άμυνα της Μίλαν

Στο πρώτο χρονικά ματς, η Μίλαν φιλοξενεί την Σασουόλο. Όμορφο ματσάκι. Οι «ροσονέρι» έρχονται από το μεγάλο διπλό στην Ατλέτικο που τους κράτησε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στα νοκ άουτ. Είτε του Champions League είτε του Europa. Γενικά φέτος δείχνουν ευάλωτοι αμυντικά, κάτι που δεν μας είχαν συνηθίσει επί Πιόλι. Η Σασουόλο και σκοράρει και τρώει, χαμός στα παιχνίδια της. Η χαρά του θεατή. Τα 10 απ’ τα 13 της φέτος, στο goal/goal & over 2,5, με 7 σερί. Τι παίρνουμε λοιπόν απ’ «Σαν Σίρο»; Goal/goal στο πρώτο ημίχρονο στο 3.85 από την Novibet. Από σούπα 0-0 μέχρι 2-2 έρχεται, οπότε η απόδοση κρίνεται value.

Φορτσάρει στο τέλος η Ατλέτικο

Πάμε Premier και στο ντέρμπι. Θεωρητικά, γιατί πρακτικά στην κατάσταση που βρίσκονται Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μοιάζει για ντέρμπι. Και το ξέρουν και oι μπουκ αυτό, βγάζοντας τον άσο στο 1.55. Αλλά τι μας ενδιαφέρουν τα σετ στο 1Χ2; Άλλος είναι ο σκοπός μας. Αλίευσα, φίλοι μου, ωραίο στατιστικό που το επιβεβαιώνουν και οι δύο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το late γκολ. Οκτώ έχει βάλει η Τσέλσι απ’ το 76’ κι έπειτα, ενώ η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί έξι, σκοράροντας άλλα τόσα. Το line βρίσκεται στο 74ο λεπτό, η τιμή του στο 1.85.

Το αγαπημένο τους διάστημα

Τέλος, μεταφέρομαι στην Ισπανία και στο ματσάκι της Κάντιθ με την Ατλέτικο. Αν το στατιστικό των Εγγλέζων σας φάνηκε πειστικό, που να δείτε τι γίνεται εδώ. Το λοιπόν. Κάντιθ με 11 γκολ βάλε-φάε στο τελευταίο τέταρτο, Ατλέτι με 12! Ξεκάθαρα το αγαπημένο τους διάστημα. Η μεν Κάντιθ καταρρέει, αφού τα 9 απ’ τα 11 τα έχει δεχθεί, οι δε «ροχιμπλάνκος» φορτσάρουν (σκοράρουν τα 9 απ’ τα 12). Κράτησα και εδώ το late για τα προγνωστικά, στο 1.85 αφού το line παίζει στο «μικρό» 70ο λεπτό, στο 1.87 από την Stoiximan. Αν θέλετε, πηγαίντε το κι ένα βήμα παραπέρα και ψάξτε γκολ των φιλοξενούμενων στο τέλος. Προσωπικά, μένω στο απλό late.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Μίλαν - Σασσουόλο
Goal/goal 1ο ημίχρονο
3.85
BET: 7 units
Late
18:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γκολ μετά το 74’
1.85
BET: 12 units
Late
19:30
Κάντιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Γκολ μετά το 70’
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις