Δυνατή στα εντός η ΑΣΑ

Προγνωστικά Super League 2

Προγνωστικά Super League 2: Δυάδα από Καρδίτσα και Καυταντζόγλειο.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας! Σήμερα θα ασχοληθούμε με ματς εντός συνόρων, έχοντας μία δυνατή δυάδα για προγνωστικά Super League 2. Δεν ήθελα να επιλέξω τόσο εμπορικές ομάδες, όσο και εμπορικά πρωταθλήματα, αφού βλέπω ότι υπάρχει αρκετή κούραση από τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Πάμε, λοιπόν, στα σημερινά μας προγνωστικά.

Πάει για το αήττητο στην έδρα της.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στο ΔΑΚ, σε ένα δυνατό ντέρμπι. Έχασε την Πέμπτη μέσα στο Βόλο αλλά από την Νίκη Βόλου με 1-0, σε ένα σχετικά μοιρασμένο ματς. Έχει το 2 στα 2 στο γήπεδό της και δείχνει πως φέτος μπορεί να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Κουτσιανικούλης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπιανκόνι.

Έχει αρκετά προβλήματα η ομάδα του Βόλου, αφού μπορεί να κέρδισε εντός με τον Απόλλων Πόντου αλλά έδειξε αστάθεια πίσω. Το κυριότερο είναι πως δήλωσε παραίτηση ο προπονητής της Γιώργος Βαζάκας. Δεν έχει τρομερό ρόστερ και δεν πιστεύω πως μπορεί να καθαρίσει εύκολα την υπόθεση σωτηρία.

Νίκησε ο Βόλος αλλά τα προβλήματα αρκετά. Εν αντιθέσει, οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση και μπορούν να το πετύχουν, αφού έχουν και έδρα αλλά και ωραίο σύνολο. Ποντάρισμα στους γηπεδούχους με γκολ.

Γκολ με το σταγονόμετρο για τον «Γηραιό»

Ακόμα μία ισοπαλία για τον Ηρακλή, ο οποίος συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές με ισοπαλίες. Αυτή την φορά ήταν 0-0, μέσα στα Τρίκαλα, σε ένα ματς δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο. Βγάζει πάθος και δύναμη και είναι σκληρή ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στόχος είναι η εξασφάλιση της σωτηρίας. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Κωστούλας.

Η ΑΕΛ ταξιδεύει μέχρι τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα μέσα στο Καυταντζόγλειο, σε ένα ματς το οποίο θυμίζει παλιές καλές εποχές. Ιστορικές ομάδες και οι δύο αλλά σίγουρα η ομάδα του Κούγια είναι ένα επίπεδο πιο πάνω σε όλα. Νίκησε μέσα στο Αλκαζάρ με 2-0 τον Πανσερραϊκό με γκολ του Ακούνια και του Γιάκου. Και τα δύο γκολ μπήκανε λίγο πριν την λήξη του κάθε ημιχρόνου. Εκτός ο Μπαντιμπανγκά και ο Γαρουφαλιάς λόγω τραυματισμού.

Δείχνει καλύτερα σημάδια η Λάρισα και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει. Για τα προγνωστικά Super League 2 θα πάμε με το μέρος της, ποντάροντας στο 2 dnb.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.60
14:45
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου
1 & over 1.5
1.62
14:45
Ηρακλής - Λάρισα
2 dnb
1.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις