ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δύο over και... 800 γκολ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δύο over και... 800 γκολ

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δύο over και… 800 γκολ

προγνωστικά

Προγνωστικά από δύο μεσημεριανές αναμετρήσεις και ποντάρισμα στην κατάρριψη ενός ρεκόρ περιλαμβάνει η στήλη του Talisman για την Κυριακή.

Πέρασε η Άρσεναλ και τα σημεία που δόθηκαν στον αέρα του Over FM χθες. Δε μας έκαναν τη χάρη Μπράιτον και Γουλβς για το απόλυτο… Συνεχίζουμε σήμερα με δύο αναμετρήσεις από την Premier League και μια από την Eredivisie. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Δύσκολη έξοδος για Φέγενορντ

Αρχή από το ολλανδικό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση στο Ένσχεντε στις 15:30. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 1-0 πέτυχε η Τβέντε κόντρα στην Σπάρτα Ρόντερνταμ, την προηγούμενη αγωνιστική. Βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με 21 βαθμούς σε 13 αγώνες. Δείχνει να έχει βρει ρυθμό μετά το μέτριο ξεκίνημα, κυρίως λόγω των απουσιών που είχε. 2-1-2 το σερί της στα τελευταία πέντε. Η Φέγενορντ από την άλλη προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Σλάβια Πράγας, ένα αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Conference League. «Ντοπιέτα» από τον φορ Ντέσερς, οποίος ισοφάρισε στο 93’. Στα εγχώρια έχει σημειώσει τέσσερις σερί νίκες με τέρματα 9-2, κρατόντας ανέπαφη εστία στα τρία από αυτά. Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο -2 από την κορυφή, έχοντας ένα ματς λιγότερο από Άγιαξ και PSV που προπορεύονται.

Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Άρνε Σλοτ. Λίγο τα συνεχόμενα ματς, λίγο η έδρα δε δείχνουν άνετη επικράτηση της Φέγενορντ, ειδικά στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Λίνσεν. Πέντε από τα έξι εκτός έδρας ματς της ομάδας του Ρόντερνταμ έχουν περισσότερα από 2 γκολ. Πιθανό να έχουμε συνέχεια σε αυτό το σερί. Over 2,5 στο 1.80!

Προγνωστικά Premier League: Ο Ρανιέρι κόντρα στην ομάδα που οδήγησε στο θαύμα

Συνέχεια με την επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ», εκεί όπου το 2016 σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πάμε στο σήμερα όμως, καθώς στις 16:00 η Λέστερ του Ρότζερς πλέον υποδέχεται τη Γουότφορντ. Από ευρεία νίκη με 3-1 στο Europa League προέρχονται οι «αλεπούδες» και θέλουν να επαναλάβουν μια παρόμοια εμφάνιση και στο πρωτάθλημα. Αγνοεί τη νίκη για τρεις σερί αγωνιστικές και συγκεκριμένα από τις 24 Οκτώβρη! Έχει υποχωρήσει στην 13η θέση με 15 βαθμούς, αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Αντίθετα, στα ύψη είναι η ψυχολογία της Γουότφορντ μετά τη νίκη με 4-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ! Έχει αλλάξει ο αέρας στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» με την έλευση Ρανιέρι και η ομάδα εμφανίζεται πολύ πιο αποτελεσματική στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα δεν είναι όλα τα αποτελέσματα θετικά, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κακή η παράδοση για τις «σφήκες» στην έδρα της Λέστερ, με μόλις 2 νίκες και μια ισοπαλία στις τελευταίες 15 συναντήσεις τους. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δε πρόκειται να η Γουότφορντ να πέσει αμαχητί. Θα έχει γκολ η αναμέτρηση, αφού και οι δύο ομάδες το έχουν με το σκοράρισμα. Σε καλή απόδοση προσφέρεται το over 2,5.

Για το ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στις 18:30 έχουμε τη μεγάλη αναμέτρηση της αγωνιστικής στην Premier League, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με τον αγώνα, εάν θέλετε ρίξτε μια ματιά στη στήλη Bet of the Day για ανάλυση των δύο αντιπάλων, αλλά θα ποντάρω στην κατάρριψη ενός ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει φτάσει τα 799 γκολ στην καριέρα του και με ένα απέναντι στην Τσέλσι θα φτάσει τα 800. Ασύλληπτος! Σε απόδοση 3.20 γκολ Ρονάλντο σπάνια θα βρούμε ξανά μέσα στη σεζόν, οπότε αξίζει μια ψιλή κι ας τρώει γκολ με το σταγονόμετρο η ομάδα του Τούχελ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.06
15:30
Τβέντε - Φέγενορντ
Over 2,5
1.80
16:00
Λέστερ - Γουότφορντ
Over 2,5
1.70
BET: 15 units
Σκόρερ
18:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γκολ Ρονάλντο
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις