Ταμείο και θέαμα.. δεν πάνε μαζί

προγνωστικά NFL

Προγνωστικά NFL: Week 12 με το ντέρμπι Packers – Rams να ξεχωρίζει, αλλά και δύο μέτριες αναμετρήσεις να ενδιαφέρουν στοιχηματικά.

Άσχημη ημέρα για τη στήλη μας η Πέμπτη, καθώς η γαλοπούλα τελικά δε συνδυάστηκε με ταμεία. Επαληθεύτηκε μόνο το ειδικό μας στοίχημα, αφού δυστυχώς η δυάδα μας χάθηκε με την ήττα έκπληξη των Cowboys και το μόνο ρίσκου χάθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Ώρα να ανατρέψουμε το σκηνικό λοιπόν, καθώς σήμερα στα προγνωστικά NFL θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της αγωνιστικής και δύο ματς που μπορούν να αποφέρουν κέρδη.

Προγνωστικά NFL: «Αετοί» σε φόρμα

Οι New York Giants βρίσκονται σε αποσύνθεση. Μόλις απέλυσαν τον offensive coordinator Jason Garrett μετά από ακόμα μια αποκαρδιωτική επιθετική εμφάνιση. Από την άλλη οι Eagles έχουν εξελιχθεί σε μια τρομερή επιθετική δύναμη. Βασίζονται ιδιαίτερα στο run game τους και στην ικανότητα του Jalen Hurts να είναι εξίσου καλός τόσο στο έδαφος, όσο και στον αέρα.

Ντέρμπι μεγατόνων υπό του μηδενός

Οι Green Bay Packers υποδέχονται τους Los Angeles Rams, σε ένα ντέρμπι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Οι Rams προερχόμενοι από το ρεπό τους ταξιδεύουν στο παγωμένο Green Bay. Ο καιρός θα είναι κακός, με τη θερμοκρασία να αναμένεται υπό του μηδενός και η πιθανότητα να χιονίζει είναι μεγάλη. Αγωνιστικά τώρα, οι Rams πριν τη bye week τους έδειξαν αστάθεια και η απουσία του Robert Woods δείχνει να έχει επηρεάσει την επίθεση τους. Ενισχύθηκαν με τον Odell Beckham Jr. Αλλά κανείς δεν ξέρει κατά πόσο μπορεί να μπει στα παπούτσια του Woods. Από την άλλη, οι Packers φέτος έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες του NFL. Α και έχουν και τον κύριο Aaron Rodgers. Γενικότερα οι Packers είναι η καλύτερη ομάδα μεταξύ των δύο αυτή τη στιγμή και το πλεονέκτημα της έδρας τους θα παίξει το ρόλο του.

Η χαρά του under

Φέτος στο NFL είναι η χαρά του under. Λίγες ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα και λίγα είναι τα ματς που οδηγούνται σε υψηλά σκορ. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μια αναμέτρηση μεταξύ δύο εξαιρετικών αμυνών και καταπονημένων επιθέσεων. Ο Lamar Jackson απουσίασε την περασμένη εβδομάδα λόγω ίωσης αλλά λογικά θα επανέλθει την Κυριακή, αλλά η επίθεση των Ravens παραμένει γεμάτη τραυματισμούς, με μεγαλύτερο αυτόν του Marquise Brown. Στην αντίπερα όχθη, ο Baker Mayfield εξακολουθεί να αγωνίζεται με ενοχλήσεις στον ώμο. Συνοπτικά έχουμε δύο ομάδες που αρέσκονται πολύ στο να «τρέχουν» τη μπάλα και να έχουν τον έλεγχο του ρολογιού κάτι που πάντα οδηγεί σε χαμηλή συγκομιδή πόντων.

Θα μάθουν από τα λάθη των άλλων

Περνώντας στο παραδοσιακό ειδικό μας, θα στοχεύσουμε τις γιάρδες του Jonathan Taylor. Ο running back των Colts διανύει μια εξαιρετική περίοδο, διαλύοντας τις αντίπαλες άμυνες στα τελευταία του παιχνίδια. Αναμένεται όμως οι άμυνες να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού του και ειδικά μια άμυνα από τις κορυφαίες της λίγκας όπως αυτή των Buccaneers.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.50
20:00
ΝΥ Giants – PHI Eagles
2 (-2,5)
1.90
03:20
BAL Ravens – CLE Browns
Under 48,5
1.86
BET: 20 units
Ειδικό
20:00
IND Colts – TB Buccaneers
Jonathan Taylor under 79,5 γιάρδες
1.83
BET: 10 units
Μονό
23:25
GB Packers – LA Rams
1
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις