Στοίχημα με ρίσκο σε Ελλάδα και Ισπανία!

Στοίχημα με ρίσκο σε Ελλάδα και Ισπανία!

Στοίχημα: Σε Ελλάδα και Ισπανία επικεντρώνεται ο SuperMario για να μας οδηγήσει στο ταμείο με «μπομπάτες» αποδόσεις.

Καλησπέρα κύριοι. Συνεχίζουμε την περιπλάνηση με επιλογές από Ελλάδα και Ισπανία που φυσικά έχουμε στοίχημα με κάρτες και φάουλ ως και 10.00!

Kόρνερ και Βόλος πάνε μαζί!

Πρώτη στάση για το στοίχημα μας σήμερα ο Πειραιάς. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Βόλο και  περιέργως το όριο των κόρνερ βρίσκεται στο 8,5. Μου φαίνεται περίεργο διότι ο Βόλος είναι ομάδα που παίρνει εύκολα κόρνερ αλλά και παραχωρεί. Ο Ολυμπιακός θα μπει να πιέσει και θα πάρει αρκετά μέχρι να σκοράρει, εκτός και αν σκοράρει στο 1′. Over 8,5 σύνολο κόρνερ λοιπόν στο υψηλό 1.91.

Στοίχημα: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη!

Ντέρμπι στην πόλη της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο γηπεδούχος παραχωρεί περίπου 15 φάουλ με τους «κιτρίνους» να παραχωρούν 15,38 φάουλ μέσο όρο. Ο Σκωτσέζος Μάντεν που σφυρίζει αρκετά και πιστεύω σήμερα θα σφυρίξει ακόμα περισσότερο καθώς το παιχνίδι θα έχει πολλά νεύρα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και γι΄αυτό τις περιμένω πολύ σκληρές αμυντικά και με πολύ πάθος. Πολλά μαρκαρίσματα, γκρίνια και νεύρα οδηγούν στο over 34,5 φάουλ στο 1.98.

Οριακό προβάδισμα στην έδρα!

Παραμένω στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εκεί πιστεύω πως οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και έστω και οριακά θα το κερδίσουν το παιχνίδι. 1-0 το βλέπω γι΄αυτό και θα πάω με το 1 σε συνδυασμό με το under 2,5 γκολ.

Κόκκινη κάρτα που πληρώνει 10.00!

Και ολοκληρώνω τις επιλογές με ένα fun bet από τη Primera Division. Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλης με διαιτητή τον αγαπημένο μου Σάντσεθ. Ρεφ ο οποίος βγάζει πάνω από 5 κάρτες από το τσεπάκι του και ακόμα δεν έχει δείξει το κόκκινο χρώμα της κάρτας. Θεωρώ ότι σίγουρα θα έχει κόκκινη κάρτα το παιχνίδι. Ρισκάρω όμως στο να το δεχτεί η Ρεάλ στο απίστευτο 10.00 (!) που ακόμα δεν έχει δεχτεί κόκκινη. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα έχει νεύρα και γιατί όχι να μας πληρώσει την κόκκινη στη γηπεδούχο.

Καλή τύχη.

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
15:00
Ολυμπιακός - ΝΠΣ Βόλος
Οver 8,5 κόρνερ
1.91
BET: 25 units
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Άρης
Over 34,5 φάουλ
1.98
BET: 15 units
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Άρης
1 & under 2,5 γκολ
4.05
BET: 8 units
Mονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης- Σεβίλλη
Κόκκινη κάρτα Ρεάλ Μαδρίτης
10.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις