Η τακτική δίνει σημεία

Η τακτική δίνει σημεία

Μπορεί η αγωνιστική ημέρα να είναι γεμάτη, όμως οι επιλογές στα προγνωστικά Ιταλίας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 Κυριακή γεμάτη αμφίρροπες αναμετρήσεις

Δύσκολη ημέρα σήμερα, όσον αφορά τα προγνωστικά Ιταλίας, μιας και όλες οι αναμετρήσεις είναι αρκετά δύσκολες. Κατέληξα σε δύο επιλογές, σύμφωνα με την τακτική προσέγγιση των ομάδων.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Μίλαν – Σασουόλο

Η τακτική δίνει σημεία Η Μίλαν προέρχεται από μία σπουδαία Ευρωπαϊκή νίκη και σίγουρα η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Εντός έδρας έχει κερδίσει όλες τις αναμετρήσεις της, εκτός από το ισόπαλο ματς με την Ίντερ. Το πρόβλημα των «Ροσονέρι» είναι στην άμυνα και δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Μαϊνιάν, διότι δεν υπήρχε η σιγουριά στα γκολπόστ. Σήμερα ο Γάλλος τερματοφύλακας μπορεί να επιστρέψει στην δράση, όμως δεν νομίζω πως θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν. Από την άλλη, επιθετικά η ομάδα είναι εξαιρετική και καταφέρνει πάντα να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η τακτική δίνει σημεία Η Σασουόλο δυσκολεύεται να βρει νίκες. Έχει χτίσει πάλι ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών, χωρίς νίκη και ο κλοιός στενεύει. Επιθετικά συνεχίζει να είναι καλή, όμως αμυντικά έχει θέματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους ήρθαν goal/goal & over 2,5. Θα λείψει ο Τζούρισιτς, αλλά μεσοεπιθετικά υπάρχουν πολλοί, ικανοί αντικαταστάτες.

 Ρόμα – Τορίνο

Η τακτική δίνει σημεία Στην Ρόμα τα πράγματα εξελίσσονται θετικά και η γκρίνια φαίνεται να φεύγει. Άλλωστε, οι νίκες είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Βέβαια, ο Μουρίνιο είναι γάτος και περιμένω στην σημερινή αναμέτρηση να παίξει παιχνίδια ψυχολογίας με τον Γιούριτς. Οπότε περιμένω να κλειστεί και αυτός και να δώσει χώρο στην Τορίνο, με σκοπό να την ξεγελάσει και να βρει χώρους να χτυπήσει. Ξέρει και ο ίδιος ο Πορτογάλος πως πολύ δύσκολα θα βρει χώρους στην αντίπαλη άμυνα και για αυτό περιμένω κάτι εύστροφο στην τακτική του.

Η τακτική δίνει σημεία Η Τορίνο εκτός έδρας έχει πρόβλημα, καθώς έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες με 1-0. Μάλιστα, στις τελευταίες τέσσερις, από τις πέντε, εκτός έδρας αναμετρήσεις της είχαμε το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ. Γενικότερα ο Γιούριτς προτιμά το πρώτο μέρος να είναι αναγνωριστικό και στην επανάληψη να ψάχνει χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Ο Μπελότι πρέπει να επανέλθει και το σημερινό παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Μίλαν - Σασουόλο
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
19:00
Ρόμα - Τορίνο
Σκορ 1ου ημιχρόνου: 0-0
3.05
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις