Σκοράρουν από νωρίς στο Βιετνάμ

Σκοράρουν από νωρίς στο Βιετνάμ

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι! Κάποια προσωπικά προβλήματα δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι σταθερά στην “άγονη γραμμή”. Πιστεύω πως, θα λυθούν σύντομα! Πάμε όμως στις προτάσεις για σήμερα Παρασκευή.

Ξεκινάμε με V- League στις 15:15, στο Βιετνάμ! Η 8η Ανόι υποδέχεται την 13η Χάι Πονγκ. Στηριζόμαστε στην άθλια άμυνα των φιλοξενούμενων και στο ότι, η Ανόι δεν έχει ξεκινήσει όπως, την έχουν συνηθίσει οι οπαδοί της τόσα χρόνια. Η Χάι Πονγκ την δεδομένη στιγμή προσφέρεται ως ο κατάλληλος… σάκος του μποξ. Αν βάλουμε και στην εξίσωση πως στους τελευταίους πέντε αγώνες εκτός έδρας έχει δεχτεί τρεις φορές από τρία γκολ – και μια φορά δύο από… το ημίχρονο, δεν θέλει και πολλή σκέψη.

Συνεχίζουμε με β’ κατηγορία Αυστρίας και την 5η Αούστρια Βιέννης 2 να υποδέχεται την 8η Τζούνιορς. Μπορεί να τις χωρίζουν μόλις τρεις θέσεις στην βαθμολογία αλλά οι πρωτευουσιάνοι έχουν σαφώς ανώτερη ομάδα. Αν συνυπολογίσουμε πως, οι φιλοξενούμενοι είναι η τυπική ομάδα… όσα βάλουμε και όσα φάμε, το over 3,5 φαντάζει ιδανική επιλογή. Συν, ένα tip για όποιον θελήσει να ποντάρει και τελικό σκορ το 2-2 είναι το αγαπημένο της Τζούνιορς. Τέσσερις φορές στα τελευταία επτά παιχνίδια της εκτός έδρας, έχουν λήξει 2-2!

Τελευταία πρόταση στις 21:45, από 3η κατηγορία της Ιταλίας. Play offs ανόδου, ημιτελικός και η Καραρέζε, υποδέχεται την ιστορική μα ξεπεσμένη τα τελευταία χρόνια Μπάρι. Οι γηπεδούχοι στους τελευταίους πέντε αγώνες μετρούν ισάριθμα… εύκολα over 2,5! Επίσης η Μπάρι σκοράρει και δέχεται γκολ στα 4 από τα τελευταία 5. Πηγαίνουμε με το over 2,5 ελπίζοντας η κρισιμότητα του αγώνα να, μην επηρεάσει την έως τώρα παραγωγικότητα των δύο αντιπάλων.

Μονό

15:15 Ανόι – Χάι Πονγκ: Over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.05)

Μονό 

19:30 Αούστρια Βιέννης 2 – Τζούνιορς: Over 3,5 (2.20)

Fun bet

19:30 Αούστρια Βιέννης 2 – Τζούνιορς: Ακριβές σκορ 2-2 (11.00)

Μονό 

21:45 Καραρέζε – Μπάρι: Over 2,5 (2.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις