Η ευκαιρία της Βόλσφμπουργκ

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: H Βόλσφμπουργκ έχει αρκετούς παράγοντες με το μέρος της και οφείλει να τους εκμεταλλευτεί

Καλησπέρα φίλοι κουβανέζοι. Σήμερα θα σταθώ σε ένα παιχνίδι και θα δώσω προγνωστικά στοιχήματος μόνο για αυτό. Φύγαμε!

Προγνωστικά στοιχήματος: Βόλσφμπουργκ μπορείς!

Στην Bundesliga η Βόλσφμπουργκ υποδέχεται την Ντόρτμουντ για την 13η αγωνιστική στην Γερμανία. Εκατέρωθεν οι δύο ομάδες είχαν ευρωπαϊκό αγώνα μεσοβδόμαδα με τους γηπεδούχους να έχουν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση. Σε αυτό το παιχνίδι αποφάσισα να βγάνω τα προγνωστικά μου για πολλούς λόγους.

Πρώτον οι απουσίες της Ντόρτμουντ. Να τις θυμίσω.  Εκτός ο Γκερέιρο , ο Ρέινα, ο Μουκοκό , ο Αζάρ, ο Μπέλιγχαμ και ο τερματοφύλακας Μπούρκι. Όπως φαίνεται Χαάλαντ θα δούμε από το 2022 πλέον. Μιλάμε για ηχηρές απουσίες που αποτελούν βασικά γρανάζια των «κίτρινων».  Ένας ακόμα παράγοντας είναι η προϊστορία των δύο ομάδων. Γενικά μου αρέσει να ποντάρω στο σπάσιμο των σερί. Είτε αρνητικά , είτε θετικά. Η Βόλφσμπουργκ λοιπόν έχει να κερδίσει την Ντόρτμουντ από το 2015 . Από τότε λοιπόν μετράει 11 παιχνίδια χωρίς νίκη. Στα 10 από αυτά έχασε κιόλας.

Ακόμα ένα fact είναι πως η Βόλσφμπουργκ δεν έχει σκοράρει κόντρα στην Ντόρτμουντ στα τελευταία 5 παιχνίδια. Ούτε ένα γκολ. Θέλετε και άλλη αφορμή; Η Βόλσφμπουργκ άλλαξε πρόσφατα προπονητή και αυτό σημαίνει άλλος αέρας στην ομάδα. Για αυτούς τους λόγους , και λόγω ενστίκτου θα επιλέξω τον άσο στο 2.90!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:30
Βόλσφμπουργκ - Ντόρτμουντ
Over 2,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
16:30
Βόλσφμπουργκ - Ντόρτμουντ
1
2.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις