Σκληρός αντίπαλος ο ΠΑΣ, δεν ρισκάρει ο Τσάβι..

Σκληρός αντίπαλος ο ΠΑΣ, δεν ρισκάρει ο Τσάβι..

ΠΑΣ - ΑΕΚ και Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα έχει το σημερινό μενού και η στήλη έχει επιλογές από 2.02 έως 3.65

Προγνωστικά: Με πλάνο, αλλά με ρίσκο

Τα σημερινά προγνωστικά δεν θα αφορούν εύκολους άσους και στήριξη στην έδρας. Σήμερα το μενού έχει ρίσκο και επιλογές με πλάνο.

Προγνωστικά: ΠΑΣ Γιάννινα – ΆΕΚ

Ο ΠΑΣ είναι σε τρομερή φόρμα και από δύο συνεχόμενες νίκες, με συνολικό ρεκόρ 8-0. Η άμυνα δείχνει να είναι καλά στημένη τακτικά και να παίζει με πολύ πάθος. Γενικότερα την ομάδα την χαρακτηρίζει το πάθος και αυτό πάντα λειτουργεί υπέρ. Επιθετικά εκτιμώ πως δεν θα ρισκάρει, αλλά θα κάνει το παιχνίδι της. Ο Μεταξάς είναι έξυπνος και θα χτυπήσει μόνο και εάν βρει χώρους στην αντίπαλη άμυνα.

Η ΑΕΚ έρχεται στα Γιάννινα πληγωμένη από την ήττα στο ντέρμπι. Μεγαλύτερο μείον όμως είναι πως στο ντέρμπι φάνηκαν τα μεγάλα κενά που έχει στην άμυνα, τα οποία είχαν εμφανιστεί και στην ισοπαλία με τον Απόλλων. Ο Γιαννίκης αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και αυτό σημαίνει πως θα έχει ακόμη ένα βάρος στην πλάτη του. Θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ ώστε να βρει κενά στην άμυνα του ΠΑΣ.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα

Η Βιγιαρεάλ έρχεται από Ευρωπαϊκή ήττα, μεσοβδόμαδα και αντιμετωπίζει την νέα Μπάρτσα. Δεν είναι ομάδα που ρισκάρει γενικά και σίγουρα δεν είναι ομάδα που προσφέρει γκολ και θέαμα. Έχει πέντε συνεχόμενα under 2.5 και περιμένω ακόμη ένα σήμερα. Εκτιμώ πως δεν θα ρισκάρει και θα περιμένει από τον αντίπαλο να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η Μπαρτσελόνα ζει εποχές Τσάβι και όλοι είναι λίγο – πολύ αισιόδοξοι. Προφανώς και η ομάδα δεν έγινε ξαφνικά, όπως ήταν παλιά, άλλωστε η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Αυτό που άλλαξε είναι πως πλέον υπάρχει αμυντική σιγουριά. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θα είναι αναγνωριστικό και στην επανάληψη ρισκάρει μόνο όσο μπορεί, ώστε να μην δώσει χώρο στον αντίπαλο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
Χ
3.65
BET: 5 units
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα
Σκορ 1ου ημιχρόνου: 0-0
3.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα
Under 2,5
2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις