Το κουπόνι σήμερα (Σάββατο 27/11) – Η ψυχολογία υπέρ του ΠΑΣ

Ακτινογραφία κουπονιού

Το κουπόνι σήμερα (Σάββατο 27 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Άρσεναλ – Νιουκάστλ (14:30) : Αυτό θα είναι το 95ο παιχνίδι των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Άρσεναλ. Οι νίκες των «κανονιέρηδων» είναι 54 έναντι 23 των φιλοξενούμενων , 17 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Τελευταία ισοπαλία των δύο ομάδων ήταν το 2011. Ενώ τελευταία νίκη των «ανθρακωρύχων» εκτός έδρας ήταν το 2010. Η Νιουκάστλ παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς νίκη για φέτος στην Premier League ύστερα από 12 αγωνιστικές.

Βόλσφμπουργκ –Ντόρτμουντ ( 16:30) : Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να έχει ένα ‘’κάρο’’ απουσίες. Κόντρα στην Βόλσφμπουργκ απόψε η προϊστορία είναι βαμμένη κίτρινη. Αυτό διότι έχει να ηττηθεί από το 2015. Μάλιστα στα τελευταία 9 παιχνίδια, από το 2017 δηλαδή η Βόλσφμπουργκ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει έστω ένα γκολ στην Ντόρτμουντ. Απίστευτο. Απόψε ίσως είναι η ευκαιρία της να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ. Ο άσος προσφέρεται στο 2.90.

Λιλ – Νάντ (16:00) :  Παιχνίδι που αφορά δύο ομάδες ίδιου βεληνεκούς. Οι μεν γηπεδούχοι έχουν 17 βαθμούς και αγνοούν την νίκη 5 ολόκληρες αγωνιστικές, οι δε φιλοξενούμενοι είναι στους 18 βαθμούς αγνοώντας την νίκη 4 αγωνιστικές. Βέβαια η Λιλ θα έχει παραπάνω κούραση από την υπερπροσπάθεια μεσοβδόμαδα για το Champions League κόντρα στην Σάλτσμπουργκ. Για την Ναντ θα απουσιάσουν οι Κορσία και Εμόντ ενώ για την Λιλ σταθερά εκτός είναι ο Γκούντμουντσον , Μπότμαν και ο Ζαρντίμ.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ ( 19:30) : Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κόντρα σε έναν ΠΑΣ ο οποίος έρχεται με φόρα από το τρομερό 5-0 μέσα στο «Κλ.Βικελίδης». Πρόκειται για ένα μίνι ντέρμπι μεταξύ του 2ου και 3ου της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ μετράει δυο σερί διπλά μέσα στα Γιάννενα. Αξιοσημείωτο είναι πως οι «παγουράδες» έχουν την καλύτερη άμυνα με μόλις 6 γκολ παθητικό μετά από 10 αγώνες. Δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ για αυτό και το διπλό προσφέρεται στο 1.85.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (22:00) : Η έλευση του Τσάβι έχει φέρει άλλον αέρα στην ομάδα κάτι που αναμένουμε να τον δούμε και στον αγωνιστικό χώρο. Απόψε ενάντια στην Βιγιαρέαλ είναι το πρώτο δύσκολο τεστ και το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στην εποχή του. Εκατέρωθεν οι ομάδες είναι κουρασμένες από τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους. Στο μπλοκάκι των τραυματισμών της Μπαρτσελόνα ήρθε να προσθέτει ο κεντρικός αμυντικός ο Αραούχο. Από το 2008 έχει να ηττηθεί η Μπαρτσελόνα από τα «κίτρινα υποβρύχια» ενώ μετράει 4 συνεχόμενες νίκες.

Γιουβέντους – Αταλάντα (19:00) : Η Αταλάντα θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί των 6 ματς στην Serie A. Από την άλλη η Γιουβέντους μετά τις νίκες κόντρα στην Λάτσιο και Φιορεντίνα έχει το μομέντουμ για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Σταθερά εκτός οι Ντανίλο, Ράμσει και Ντε σίλιο. Στ περισσότερα  παιχνίδια των δύο ομάδων εμφανίζεται το g/g. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εκτός έδρας με 5 νίκες και μία ισοπαλία. Τις δύο ήττες που έχουν έως τώρα τις έχουν δεχθεί στο «Μπέργκαμο»

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις