Δεν χάνει εντός έδρας η Μπόχουμ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στη Γερμανία και την αναμέτρηση της Μπόχουμ απέναντι στη Φράιμπουργκ έχει η στήλη του Alejandro.

Καλημέρα σε όλη τη παρέα. Πληρωθήκαμε σχετικά άνετα το βράδυ της Πέμπτης και επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις για να διευρύνουμε δειλά δειλά αυτό το σερί. Για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε με Bundesliga και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση Μπόχουμ – Φραϊμπουργκ για την 13η αγωνιστική. Αισίως έχουμε φτάσει σχεδόν στου δρόμου τα μισά και λίγο ή πολύ οι ομάδες έχουν διαμορφώσει μια ποδοσφαιρική ταυτότητα, κάτι που βοηθάει εμάς σε καλύτερες εκτιμήσεις. 

Στο «Βονόβια Ρουρστάντιον» στη κοιλάδα του Ρούρ, η εξαιρετική εντός έδρας Μπόχουμ υποδέχεται την Φραϊμπουργκ και θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις της για να απομακρυνθεί από τα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να μπει στη συνέχεια σε μπελάδες. Για μένα τουλάχιστον και στα δικά μου τα μάτια αξίζει  να βρίσκεται σε υψηλότερη θέση από αυτή που βρίσκεται τώρα, διότι και το υλικό έχει και ως σύνολο λειτουργεί ικανοποιητικά. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά με βάση την εικόνα της θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα. Αν εξαιρέσουμε αυτήν την ήττα (κρατήσουμε όμως την εικόνα) η Μπόχουμ βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική φόρμα άσχετα με το αν δεν αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Τόμας Ρέις δεν θα έχει στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές. 

Η Φράϊμπουργκ από την άλλη βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται να μην βρίσκεται στην ίδια φόρμα. Έχει δύο συνεχόμενες ήττες με τελευταία αυτήν εντός έδρας από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 0-2. Η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που έχει δείξει από την αρχή της σεζόν και πηγαίνει στη κοιλάδα του Ρούρ για να κάνει μια επανεκκίνηση. Δύσκολη η αποστολή της καθώς θα βρει απέναντί της μια φορμαρισμένη ομάδα που στην έδρα της μπορεί να κάνει αρκετές ζημιές. Στο προηγούμενο παιχνίδι άξιζε θεωρώ ένα γκολ, αλλά η άμυνα της τη πρόδωσε σχετικά εύκολα και αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει στις προβλέψεις μας. Ο Κρίστιαν Στράιχ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νίλς Πέτερσεν και Τζόναθαν Σμίντ. 

Εκτίμηση: Ωραίο παιχνίδι αναμένεται να δούμε στο «Βονόβια Ρουρστάντιον», από τη μια πλευρά έχουμε μια φορμαρισμένη ομάδα στο γήπεδο της και από την άλλη μια Φράϊμπουργκ που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει στις υψηλές πτήσεις. Με βάση την αγωνιστική φόρμα των δύο ομάδων και με γνώμονα την πολύ καλή εικόνα που βγάζει η Μπόχουμ εντός έδρας, για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα στηρίξουμε τη γηπεδούχο ομάδα και θα επιλέξουμε τον άσο. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:30
Μπόχουμ - Φράϊμπουργκ
1
3.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις