Σπάει το σερί των «καναρινιών»

προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας, γράφει ο Jim Tsilo. Ακόμη ένα Σάββατο ταξιδεύουμε στο νησί με αρκετές επιλογές για όλα τα γούστα και μια δόση ρίσκου.

Προγνωστικά Αγγλίας: Τα σερί είναι για να σπάνε

Χάβ ε νάις ντέι μάι λόβλι πίπολ. Επιστροφή στα προγνωστικά Αγγλίας όπως καταλάβατε, με αρκετό ψωμί μιας και είναι Σαββάτω. Η εμβόλιμη με εξέθεσε ολίγον, οριακά στα περισσότερα, αλλά το πηλίκο έγραψε μηδέν. Ελπίζω σε άμεση ανασύνταξη αρχής γενομένης από σήμερα.

Εκκίνηση από Premier και το παιχνίδι Νόριτς – Γουλβς. Δύο σερί οι νίκες για την πλέον ομάδα του Ντιν Σμιθ, κάτι το οποίο είχε να συμβεί από τον Απρίλιο του 16′! Δεν γύρισε το τσιπάκι στα «καναρίνια», αλλά νομοτελειακά οι νίκες θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Η Γουλβς στον αντίποδα παίζει σταθερά καλή μπάλα, με τελευταίο «θύμα» τη καυτή Γουέστ Χαμ. Οι επιστροφές Ποντένσε, Χιμένεθ κρίνονται παραπάνω από καθοριστικές. Στο δια ταύτα, υπάρχει διαφορά ποιότητας φυσικά, η Νόριτς δύσκολα θα συνεχίσει το σερί των νικών κατ’ εμέ. Αν οι «λύκοι» εμφανιστούν σοβαροί θεωρώ δε θα αντιμετωπίσουν  δυσκολίες. Αποδεκτό σε τιμές άνω του διπλασιασμού το διπλό.

Ματσάρες με πρώτο συστατικό τα γκολ

Στη League One πηγαίνουμε και στο παιχνίδι Τζίλιγχαμ – Πόρτσμουθ. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης οι γηπεδούχοι, με δύο σερί ήττες και συνολικά πέντε χωρίς νίκη. Η Πόρτσμουθ βρήκε μομέντουμ, τρέχει ένα σερί έξι παιχνιδιών χωρίς ήττα, με τέσσερις νίκες. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, έχουν τη ποιότητα και το μομέντουμ. Η Τζίλιγχαμ συμπλήρωσε τρία σερί χωρίς να σκοράρει, αλλά εντός έδρας μεταμορφώνεται. Ακριβά θα πουλήσει το «τομάρι» της, το αμφίτερμα μπαίνει στις επιλογές μου.

Στην ίδια κατηγορία έχουμε το παιχνίδι Όξφορντ – Ρόδεραμ. Με αρκετά κρούσματα κορωνοϊού η Όξφορντ, με κρίση στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά γενικά δε μασάει και είναι σε καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία. Η Ρόδεραμ βρίσκεται σε έξισου καλή φάση, οδηγώντας μάλιστα και τη κούρσα στο πρωτάθλημα. Θα μου πείτε προς τι η εισαγωγή ρε μάστορα… Κοινό συνθετικό των δύο ομάδων ότι παίζουν καλή, επιθετική μπαλίτσα, χωρίς σκοπιμότητες. Η παράδοση ευνοεί τα ματς με γκολ, γιατί να μη δούμε και σήμερα κάτι ανάλογο. Το over είναι σε καλά επίπεδα και μπαίνει στις επιλογές μου.

Προγνωστικά Αγγλίας: Λάθος το σετ στο «Bet365 Stadium»

Ανεβαίνουμε στη Championship και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Στόουκ – Μπλάκμπερν. Παρέμεινε 6η η Στόουκ και στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο, παρόλο που ηττήθηκε από τη Μπρίστολ Σίτι. H Μπλάκμπερν αν εξαιρέσουμε τη τρελή εφτάρα από τη Φούλαμ, είναι σταθερά σε καλή φάση, παίζει καλή μπάλα και πιέζει την εξάδα. Στις τελευταίες τρείς αναμετρήσεις σε αυτή την έδρα τις δύο έφυγε με το τρίποντο και στη μία ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος.

Η Στόουκ μετράει τέσσερις απουσίες βασικών μέσων, οπότε το ήδη σφιχτό παιχνίδι της θα δυσκολέψει περισσότερο. Επίσης απέναντι σε ομάδες που δημιουργούν αρκετές φάσεις, δείχνει να μην έχει απαντήσεις φέτος. Εν ολίγοις, υπερτιμημένο το διπλό στα μάτια μου, θα μπορούσα να ποντάρω με κάλυψη, αλλά χρειάζεται και λίγο σασπένς το στοίχημα…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Νόριτς - Γουλβς
2
2.12
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.30
17:00
Τζίλιγχαμ - Πόρτσμουθ
Goal/goal
1.79
17:00
Όξφορντ - Ρόδεραμ
Over 2,5
1.84
BET: 20 units
Μονό
17:00
Στόουκ - Μπλάκμπερν
2
3.55
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις