ΠΑΟΚ: Τα σενάρια και οι αποδόσεις πρόκρισης στα νοκ άουτ του Conference League!

ΠΑΟΚ

Τι ισχύει και σε ποιες περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Μπρατισλάβα και πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Conference League, ως δεύτερος του ομίλου. Πριν αναλύσουμε τα σενάρια, ας ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία:

ΟμάδαΒαθμοίΓκολ Υπέρ – ΚατάΔιαφορά Τερμάτων
Κοπεγχάγη1213-5+8
Σλόβαν Μπρ.88-5+3
ΠΑΟΚ86-4+2
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς02-15-13

Την επόμενη αγωνιστική στις 9 Δεκέμβρη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου  υποδέχεται τη Λίνκολν και για να προκριθεί χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αδιάφορη Κοπεγχάγη.

Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα των δύο αναμετρήσεων είναι ίδιο, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε τη διαφορά τερμάτων για να βρούμε ποιος θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση, άρα και την πρόκριση. Η Σλόβαν αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα, καθώς είναι στο +3 στη διαφορά τερμάτων, ενώ ο «Δικέφαλος» στο +2.

Έτσι, είναι κατανοητό πως ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί νίκη με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά, στην περίπτωση που η Σλόβαν πάρει την ελάχιστη δυνατή νίκη στη Δανία, με ένα γκολ διαφορά.

Εάν υπάρξει ισορροπία και στη διαφορά τερμάτων μετά την τελευταία αγωνιστική, τότε στην επόμενη φάση προκρίνεται η Σλόβαν, η οποία θα έχει περισσότερα εκτός έδρας γκολ σε όλα τα ματς των ομίλων!

ΠΑΟΚ: Αποδόσεις πρόκρισης στα νοκ-άουτ

Φαβορί για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση παραμένει ο ΠΑΟΚ, παρά τη μειονεκτική θέση που βρίσκεται τώρα. Η αδύναμη ομάδα από το Γιβραλτάρ που αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα για την ελληνική ομάδα, με την απόδοση στον άσο του ματς της «Τούμπας» να βρίσκεται στο 1.06 και του over 2,5 στο 1.38 στην Novibet!

Στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και η απόδοση πρόκρισης για τον «Δικέφαλο» στην επόμενη φάση. Μόλις 1.25 πληρώνει η επιλογή του ΠΑΟΚ, ενώ η αντίστοιχη για την Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι στο 3.70!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις