Παλμέιρας – Φλαμένγκο: Εμφύλιος στον τελικό του Copa Libertadores

προγνωστικά

To Copa Libertadores έχει... τελικό και το Betf the Day πάει, μαζί με τα προγνωστικά του, στο Μοντεβιδέο.

Ο τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα στην Παλμέιρας και την Φλαμένγκο, δεσπόζει στα προγνωστικά του Σαββάτου και το Bet of the Day ταξιδεύει στο Μοντεβιδέο.

Παλμέιρας

Ρεπορτάζ: Μόλις 10 μήνες χρειάστηκαν για να βρεθεί ξανά σε τελικό. Τον Ιανουάριο, είχε πανηγυρίσει το τρόπαιο σε βάρος της Σάντος. Μόλις μια ήττα στην φετινή της πορεία, από την Ντεφένσα, ούσα βαθμολογικά αδιάφορη. Με πολλά σκαμπανεβάσματα η σεζόν της στην βραζιλιάνικη Serie A, όπου απέτυχε να φανεί ανταγωνιστική ως προς τον τίτλο. Το 2-2 με την Ατλέτικο Μινέιρο είναι το πιο πρόσφατο ματς της, όπου παρατάχθηκε με εκτεταμένο ροτέισον.

Stat attack: Δεν δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα 12 απ’ τα 13 ματς της διοργάνωσης.

Απουσίες: Μόνη απουσία, αυτή του τιμωρημένου Ρότσα.

Ενδεκάδα (4-2-2-2): Έβερτον – Μάικι, Γκόμες, Λουάν, Πικερές – Ντανίλο, Ζε Ραφαέλ –Βέιγκα, Σκάρπα – Ντουντού, Ρόνι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Φλαμένγκο

Ρεπορτάζ: Με τέσσερα ματς να απομένουν, το -8 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο δεν καλύπτεται, με συνέπεια το σερί της να σταματά στα δύο σερί πρωταθλήματα. Σαν να μην έφτανε αυτό, αποκλείστηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου από την Ατλέτικο Παραναένσε. Ο Ρενάτο δεν χαίρει πλέον ευρείας αποδοχής, με τον κόσμο να γκρινιάζει, μάλλον δικαιολογημένα. Το 2-2 με την Γκρέμιο, έβαλε ουσιαστικά ταφόπλακα στα όνειρα του τίτλου. Έντονη η πίεση για να γυρίσει με το τρόπαιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Stat attack: Δέχεται τουλάχιστον δύο κάρτες ανά ματς (10/12) ενώ σκοράρει σταθερά στα πρώτα ημίχρονα (11/12) στο Copa Libertadores.

Απουσίες: Πλήρης αποστολή, με τους Ντε Αρασκαέτα και Πέντρο να γυρίζουν μετά από καιρό.

Ενδεκάδα (4-2-2-2): Άλβες – Ίσλα, Λουίζ, Κάιο, Λουίς – Αράο, Περέιρα – Ντε Αρασκαέτα, Ριμπέιρο – Γκαμπιγκόλ, Ενρίκε.

προγνωστικά

Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν. Ξεκινάμε από αυτό. Από εκεί και πέρα, είναι ένα τρόπαιο που θα απαλύνει τις πληγές και των δύο, όμως η Φλαμένγκο παρά την αστάθειά της, έχει καλύτερο υλικό και δίκαια προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Στο 1.90 από την Novibet.

Μονό
22:00
Παλμέιρας - Φλαμένγκο
2
1.90
BET: 13 units
Μονό
22:00
Παλμέιρας - Φλαμένγκο
Goal/goal
1.86
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις