Το κουπόνι σήμερα (Παρασκευή 26/11) – Χτίζει αήττητο η Καμπούρ

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Παρασκευή 26 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Γουέστ Μπρομ – Νότιγχαμ Φόρεστ (22:00): Σε κανένα από τα 9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς το πλαίσιο του πρωταθλήματος δεν κέρδισε ο εκάστοτε γηπεδούχος (6 διπλά). Εκτός για τους γηπεδούχους ο Σνόντγκρας, όπως και ο Λίβερμορ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 διαδοχικά under 2,5. Επιστρέφει ο βασικός χαφ Γέιτς για τη Νότιγχαμ, εκτός οι Λόου, Κόλμπακ και Οσέι-Τουτού.

Κόλτσεστερ – Νιούπορτ Κάουντι (21:45): Συνολική παράδοση: 25-14-16. Οι γηπεδούχοι μετρούν 4/5 over 2,5 στους πρόσφατους αγώνες τους, αμφίβολος ο αρχηγός και στόπερ Ντόλαν για τους φιλοξενούμενους. Τιμωρημένος επίσης για τη Νιούπορτ ο Απσον, επέστρεψε ο βασικός μέσος Γουίλμοτ.

Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ – Λέουβεν (21:45): Η Λέουβεν μετράει μόλις 3 νίκες στα 20 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (3-10-7). Πάγια εκτός ο χαφ Λάινεν για τους γηπεδούχους, επιστρέφει ο εξτρέμ Αλ-Ταμάρι για τη φιλοξενούμενη. Ασταμάτητη η πρωτοπόρος Ουνιόν, η αναμέτηση προσφέρεται για άσο με over 2,5.

Στουτγκάρδη – Μάιντς (21:30): Η Στουτγκάρδη μετράει 8-2-3 (3-1-3 πιο πρόσφατα) υποδεχόμενη τη Μάιντς στο πλαίσιο της πρώτης κατηγορίας και έχει σκοράρει και στα 13 παιχνίδια. Δυσκολεύονται με κλειστές άμυνες οι γηπεδούχοι, με κομβικές απουσίες η Μάιντς. Οριακό το σετ των αποδόσεων.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χαϊντενχάιμ (19:30): Η Φορτούνα Ντίσελντορφ μετράει 2-2-1 υποδεχόμενη τη Χάιντενχαϊμ στις επίσημες συναντήσεις τους. Η Χάιντενχαϊμ νίκησε στο μοναδικό παιχνίδι που σημείωσε πρώτη γκολ. Εκτός ο βασικός κίπερ Κάστενμαϊερ για τη Φορτούνα, εκτός και ο βασικός μεσοεπιθετικός Απελκαμπ. Αρκετά goal/goal μετράει στην έδρα της η Φορτούνα.

Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα (19:30): Η Κάλιαρι έχει κερδίσει μόλις 5 πόντους στα 7 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της. Η Σαλερνιτάνα έχει ηττηθεί στα 5/6 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στη Serie Α. Τραυματίες για την Κάλιαρι οι Βαλούκιεβιτς, Γοδίν και Ρογκ, αμφίβολος ο Παβολέτι. Κρίσιμο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, είναι το φαβορί για το τρίποντο.

Ναϊμέγκεν – Καμπούρ (21:00): Κεκλεισμένων των θυρών μετά το λόκνταουν που επέβαλε η ολλανδική κυβέρνηση. Η Καμπούρ παραμένει αήττητη στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα στη Ναϊμέγκεν (2-5-0). Εκτός για τους γηπεδούχους οι Οκίτα, Ρουίς, επιστρέφουν οι Ταβσάν και Ντούελουντ. Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις