Γενέθλια στο… σημαιάκι!

Γενέθλια στο... σημαιάκι!

Καλημερίζω άπαντες τους koubanezous και τις koubanezes. Έκλεισε  ο πρώτος μήνας του site και χάρη στη δικιά σας στήριξη και αγάπη προχωράμε δυναμικά!

Στην στήλη της Τετάρτης η Ρόμα μας έκανε την χάρη να επιβεβαιώσει τα κόρνερ, αλλά η Νότιγχαμ έμεινε στα 8 συνολικά και στα 5 ομαδικά στέλνοντας την πρόβλεψή μας στον κουβά για 2 και 1 κόρνερ αντίστοιχα! Στο fun bet το παιχνίδι μάλλον αναβλήθηκε διότι το στοίχημα παραμένει κλειδωμένο και τελικό αποτέλεσμα δεν βρήκα πουθενά…

Ξεκινάμε την σημερινή στήλη από την πολωνική Liga 1 και το παιχνίδι μεταξύ της Ζαγκλεμπιέ Σοσνόβιετς και της Στάλ Μίελεκ. 5,1 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Ζαγκλεμπιέ Σοσνόβιετς στην έδρα της,10,9 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 7,6 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Στάλ Μιέλεκ εκτός έδρας, 12,2 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η παραμονή στην κατηγορία δεν έχει κριθεί ακόμη για την γηπεδούχο, ενώ και η φιλοξενούμενη θέλει την νίκη γιατί κυνηγάει την απευθείας άνοδο. Καλές επιθέσεις, ασταθείς άμυνες, ενδιαφέρον για βαθμούς υπάρxει, αναμένω κλασσικό ματς της κατηγορίας με πολλές επιθέσεις και πολλά κόρνερ, από δύο ομάδες που έχουν καλή σχέση με το σημαιάκι. Επιλογή μας το over 10,5 σύνολο κόρνερ.

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα από την ισλανδική Urvalsdeild μεταξύ της Στιάμαν και της Κοπαβογιούρ. 6,5 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Στιάμαν εντός έδρας, 11,3 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,3 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Κοπαβογιούρ εκτός έδρας, 11,9 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Υπάρχει φαβορί στο ματς το οποίο δεν αποτυπώνεται ακόμη στην βαθμολογία. Αναμένω πίεση από την γηπεδούχο και όταν το κάνει αυτό εντός έδρας κερδίζει αρκετά κόρνερ. Η φιλοξενούμενη με ασταθή άμυνα, αλλά καλή επίθεση αναμένω να παραχωρήσει αρκετά κόρνερ πιεζόμενη και με τις αντεπιθέσεις της να βάλει δύσκολα στην άμυνα της γηπεδούχου, κερδίζοντας όσα κόρνερ πρέπει για να επιβεβαιωθούμε. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Για τα δύο αυτά παιχνίδια, θα πάρω και μια δυάδα κατεβάζοντας το line κατά ένα κόρνερ.

Μονό

18:40 Ζαγκλεμπιέ Σοσνόβιετς – Στάλ Μίελεκ: Over 10,5 κόρνερ (1.85)

Μονό

23:00 Στιάμαν – Κοπαβογιούρ: Over 10 κόρνερ AH (1.83)

Δυάδα (απόδοσης 2.42)

18:40 Ζαγκλεμπιέ Σοσνόβιετς – Στάλ Μίελεκ: Over 9,5 κόρνερ (1.50)

23:00 Στιάμαν – Κοπαβογιούρ: Over 9,5 κόρνερ (1.61)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις