Στον Βορρά είναι αλλιώς…

Προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1. Nα αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από τη Μπρεστ και να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα θέλει η Λανς

Προγνωστικά Ligue 1: Δυναμώνει εντός η Λανς…

Επιστροφή στη βάση για τη Λανς που υποδέχεται την Ανζέ. Φαβορί στα σημερινά προγνωστικά Ligue 1 οι γηπεδούχοι, κάτι που βολεύει βέβαια και την Ανζέ. Για πάμε…

Βαριά ήττα για τη Λανς στην έδρα της Μπρεστ (4-0). Μάλλον υπερβολικό το σκορ βέβαια, αφού η ομάδα του Φρανκ Εζ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες (και δύο δοκάρια μεταξύ αυτών). Από νίκη σε ήττα πηγαίνει το τελευταίο δίμηνο (κερδίζει εντός, χάνει εκτός), πασχίζει να βρει μια ισορροπία στις επιδόσεις της. Εντός «Μπολάρ-Ντελελί» πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης ενώ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με 10-2 τέρματα. Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο φορ Καλιμουέντο, επιστρέφει ο Σοτοκά που θα καλύψει το κενό.

Νίκη για την Ανζέ απέναντι στη Λοριάν (1-0) μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς τρίποντο. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, ωστόσο ένα πέναλτι του αρχηγού Μανγκάνι σε συνδυασμό με το πρώτο clean sheet μετά από έξι παιχνίδια, στάθηκαν αρκετά για να τις δώσουν τους τρεις βαθμούς. Ως φιλοξενούμενη έχει κερδίσει μόνο στο πρώτο ματς της σεζόν στο Στρασβούργο (0-2) αλλά χάνει εξίσου δύσκολα (1-5-1 συνολικά, μοναδική ήττα στο Παρίσι). Επιπλέον το ματς απέναντι στο Στρασβούργο ήταν και το μοναδικό στο οποίο δεν σημειώθηκε goal/goal (7/8). Σημαντική η επιστροφή του κομβικού Φουλτζίνι.

Δυσκολεύεται παραδοσιακά απέναντι στην Ανζέ η Λανς καθώς σε 11 αναμετρήσεις (μέσα-έξω τόσο σε Ligue 1, Ligue 2 αλλά και κύπελλο) από το 2008 έως σήμερα, έχει κερδίσει μόλις δύο φορές (2-6-3).  Το περσινό στο «Μπολάρ-Ντελελί» (το οποίο μάλιστα έλαβε χώρα στις 29 Νοεμβρίου) είδε την Ανζέ να φεύγει με το διπλό (1-3).

Εξίσου αρνητικές είναι οι επιδόσεις της Λανς και με τον διαιτητή Φλορέν Μπαττά. Συγκεκριμένα σε εννέα ματς εντός έδρας από το 2012 έως σήμερα, έχει επικρατήσει μόλις στα δύο (2-5-2). Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι 8 από τα 9 συνοδεύτηκαν από αμφίτερμα.

Συνήθως αντιδρά μετά από ήττες η Λανς που βγάζει άλλη δυναμική εντός. Αποδεδειγμένα δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Ανζέ. Εκτιμώ ότι μπορεί να αντισταθεί τουλάχιστον για ένα ημίχρονο αλλά δεν βλέπω να κάνουν δεύτερη συνεχόμενη ήττα οι γηπεδούχοι. Από τους πιο «απειλητικούς» παίκτες της Λανς ο  εξτρέμ/μπακ-χαφ Πρεμισλάβ Φρανκόφσκι ο οποίος μετρά 4 γκολ και 3 ασσίστ σε 14 συμμετοχές.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Μονό
22:00
Λανς - Ανζέ
2Χ ημ. / 1Χ τελ.
2.20
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Λανς - Ανζέ
Να σκοράρει Φρανκόφσκι (Λανς)
4.33
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις