Οι πολλές απουσίες της Βιλερμπάν δημιουργούν ευκαιρίες

Προγνωστικά μπάσκετ

Δύο επιλογές στα προγνωστικά μπάσκετ, από την αναμέτρηση Μονακό-Βιλερμπάν έχει ο Στυλιαράς στο σημερινό πρόγραμμα.

Καλημέρα σε όλους και σε όλες.  Μέρος δεύτερο σήμερα για την 12η αγωνιστική της Euroleague. Ας δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Προγνωστικό μπάσκετ: Με ξεκάθαρο φαβορί ο γαλλικός «εμφύλιος»

Μονακό και Βιλερμπάν θα μονομαχήσουν στην έδρα της πρώτης. Από ήττες προέρχονται και οι δύο ομάδες στην Euroleague, με τους γηπεδούχους να χάνουν από την Εφές εκτός έδρας με 98-77 και τους φιλοξενούμενους να ηττώνται από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας με 60-80. Πάρα πολλά τα προβλήματα τραυματισμών για την Βιλερμπάν στο σημερινό παιχνίδι. Νοκ άουτ είναι οι Ντιό, Λάιτι, Λακόμπ, Νάιτ, Οσετκόφσκι και ο μικρός Γουεμπανιάμα. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική μιας και είναι ομάδα που μάχεται κάθε παιχνίδι της. Συνεπώς, το ρόστερ που θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ο Τι Τζέι Πάρκερ στη σημερινή αναμέτρηση είναι μικρό. Ένας παίκτης που περιμένω να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής είναι ο φόργουορντ Γουίλιαμ Χάουαρντ. O Γάλλος διαθέτει πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση. Το line του στους πόντους βρίσκεται μόλις στο 6,5 και δεδομένων των συνθηκών το over του αποτελεί πολύ καλή επιλογή.

Από το ίδιο παιχνίδι θα κρατήσω ακόμα μία επιλογή παίκτη. Ο Κρις Τζόουνς, ο βασικός πλέιμεικερ της Βιλερμπάν πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής. Εξαιτίας των πολλών απουσιών, περιμένω να αγωνιστεί κοντά στα 30 λεπτά στο σημερινό παιχνίδι. Φέτος μετράει 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο ανά ματς. Το line τους στις ασίστ βρίσκεται στο χαμηλό 2,5. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια έχει επιβεβαιώσει το over στον συγκεκριμένο τομέα. Πάμε με τις over 2,5 ασίστ του Αμερικανού.

Καλή μας τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Μονό
21:00
Μονακό - Βιλερμπάν
Χάουαρντ over 6,5 πόντοι
1.87
BET: 22 units
Μονό
21:00
Μονακό - Βιλερμπάν
Τζόουνς over 2,5 ασίστ
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις