Με την εμπειρία η Κάλιαρι, ψάχνοντας αντίδραση ο Ολυμπιακός!

Με την εμπειρία η Κάλιαρι, ψάχνοντας αντίδραση ο Ολυμπιακός!

Παρασκευή σήμερα και η στήλη έχει ποικιλία. Μία μπασκετική επιλογή και μία ποδοσφαιρική έχουν τα προγνωστικά μας

Μετά και το απόλυτο του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, άλλο ένα τριήμερο γεμάτο με αθλητική δράση και προγνωστικά είναι προ των πυλών.

Για σήμερα Παρασκευή θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια, ένα ποδοσφαιρικό και άλλο ένα από τον χώρο του μπάσκετ.

Προγνωστικά: Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα

Ξεκινώ με ποδόσφαιρο και το παιχνίδι για την Serie A, ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Σαλερνιτάνα. Δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται στο τέλος της βαθμολογίας ισοβαθμώντας στους 7 βαθμούς και με 28 γκολ παθητικό η καθεμία, σε σύνολο 13 αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 2-2 με την Σασσουόλο εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι όπου άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική από την Σαμπντόρια με 2-0, εντός έδρας. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, συνολικά πέντε, από το 2003 μέχρι και σήμερα η Σαλερνιτάνα έχει κερδίσει μόνο μία φορά, ενώ δεν υπάρχει καμία μεταξύ τους ισοπαλία. Στην έδρα της η Κάλιαρι έχει το απόλυτο των νικών. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο αλλά η πλάστιγγα γέρνει λίγο προς τους γηπεδούχους γιατί ο παράγοντας εμπειρία όπως και να το κάνουμε, πάντα παίζει τον ρόλο του. Η Σαλερνιτάνα είναι νεοφώτιστη, είναι άπειρη, δεν μας έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά, δυσκολεύεται να βάλει γκολ, δέχεται πάρα πολύ εύκολα και απέναντι στην πιο έμπειρη Κάλιαρι δεν θα πέσει αμαχητί αλλά δύσκολα θα πάρει έστω και τον βαθμό. Θα στηρίξω την πιο έμπειρη Κάλιαρι και την έδρα της.

 Αρμάνι – Ολυμπιακός

Θα συνεχίσω για πρώτη φορά φέτος με Ευρωλίγκα και τον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που αν και λίγο πριν το τέλος «έχτισε» μια αξιοσημείωτη διαφορά, λάθη σε άμυνα και επίθεση έκαναν τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα τον Νεμάνια Νέντοβιτς να τα εκμεταλλευτεί και να ρίξει στο καναβάτσο τους «ερυθρόλευκους». Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει νίκη εκτός έδρας. Έχει 4 ήττες σε 4 παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι με την Εφές στην Τουρκία όπου έχασε σχετικά εύκολα με σκορ 88-69, στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες. Δεν θα έχει εύκολο απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας Μιλάνο. Οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 8-3 και έχουν αποδώσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους ωραίο μπάσκετ. Στο πρωτάθλημά της, η Αρμάνι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 30 πόντους διαφορά απέναντι στην Μπενετόν Τρεβίζο με σκορ 85-55! Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα και του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος λόγω σοβαρού τραυματισμού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες, δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν «ριχτεί» αρκετά χρήματα για μεταγραφές και συνάμα οι στόχοι έχουν αλλάξει. Το ζήτημα είναι το τί θα κάνει ο Ολυμπιακός. Θα αφήσει να τον κατακλύσει η εσωστρέφεια που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της ομάδας μετά και την ήττα από τον ΠΑΟ όπως είπε ο Μπαρτζώκας ή η ήττα αυτή θα του δώσει ώθηση, νεύρο και τσαμπουκά και θα πάρει το διπλό;

Περιμένω αντίδραση από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και βεβαίως περιμένω κάποια εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα. Καλύτερο τάιμινγκ δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:45
Κάλιαρι - Σαλερνιτάνα
1
1.90
BET: 10 units
Μονό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
2
2.75
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις