Μετά τους Αγίους του Αμβούργου, οι Άγιοι του Βελγίου

Προγνωστικά

Μετά τα άνετα ταμεία της Σεντ Πάουλι, ο Bet Minute ξαναχτυπά με προγνωστικά για τους Αγίους της Σεντ Ζιλουάζ στην φιλοξενία της Λέουβεν.

Δεν έχετε παράπονο, ε; Μπορεί να μην ασχολήθηκα με προγνωστικά στα Τσαμπιόνια και κάτι Γιουρόπα και Κόνφερενς, αλλά η Β’ Γερμανίας είναι εγγύηση. Και ακόμα μεγαλύτερη η Σεντ Πάουλι. Δύο στα δύο στην τσέπη και μπαίνουμε με θετικό μουντ στο ΣουΚου.

Γουέλ, θα συνεχίσω με… Αγίους στο κουπόνι της Παρασκευής, αλλά αυτή την φορά μεταφέρομαι στο γειτονικό Βέλγιο. Τι κάνουν αυτοί οι Άγιοι της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ ρε σεις; Έχετε επαφή, έχετε δει τί έχει καταφέρει; Φέτος ήρθε από την Βου Βελγίου και σαρώνει τα πάντα. Κάθε έδρα. Φυσικά, πρώτη και καλύτερη στην βαθμολογία, στο +6 από την Κλαμπ Μπριζ και την Άντβερπ, κάτι που λέει πολλά κι ας είμαστε ακόμη στον Νοέμβριο.

Υποδέχεται, λοιπόν, την 14η Λέουβεν. Πως να την γλιτώσει η κακομοίρα; Μόνο και μόνο που βλέπει το 1-7 στην Οστάνδη, της Ουνιόν, την πιάνει πανικός λογικά. Εμένα τουλάχιστον, θα με έπιανε. Ειδικά αν είχα τα σκαμπανεβάσματα που έχει η Λέουβεν στην απόδοσή της.

Δεν τολμώ να σκεφτώ άλλο αποτελέσματα πέραν του άσου. Τι παίζουμε λοιπόν. Πρώτον, γκολ και στα δύο ημίχρονα για την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ στο 1.95 από την Novibet. Δεν το επιβεβαιώνει πολύ συχνά εντός, όμως το ένστικτό μου, λέει πως σήμερα θα το κάνει. Από ‘κει και πέρα, θα κρατήσω και το early γκολ για τα προγνωστικά στο 1.88 με το line στο 24ο λεπτό απ’ την Stoiximan. Έρχεται με την φούρια απ’ τα εφτά στην Οστάνδη λέμε…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Early
21:45
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Λέουβεν
Γκολ πριν το 24’
1.88
BET: 7 units
Μονό
21:45
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Λέουβεν
Σεντ Ζιλουάζ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις