ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ποιος θα σταματήσει τον Φαλ;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ποιος θα σταματήσει τον Φαλ;

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ποιος θα σταματήσει τον Φαλ;

Euroleague προγνωστικά

Euroleague προγνωστικά. ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του κόντρα στην αήττητη εντός έδρας Αρμάνι Μιλάνο. #Blaze

Καλή Παρασκευή σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Σήμερα έχουμε το δεύτερο σκέλος της αγωνιστικής στην Euroleague, με τέσσερα παιχνίδια. Θα ασχοληθώ με τα δύο που κλείνουν την βραδιά, την μάχη του Ολυμπιακού στο Μιλάνο και τον αγώνα στην Βαρκελώνη. Euroleague προγνωστικά, με αρκετά ειδικά στοιχήματα και σήμερα αλλά και combo επιλογές.

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός

Με δύο ήττες επέστρεψε από την Ρωσία η Αρμάνι (8-3) πέφτοντας παράλληλα και από την πρώτη θέση. Απέναντι στην Ούνικς η άμυνα της δεν δούλεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Κόντρα στην Ζενίτ ξέμεινε από επιθετικές λύσεις στο φινάλε. Επιστρέφει στην έδρα της μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στα θετικά η επιστροφή του Ντιλέινι στις προπονήσεις. Ο Αμερικανός γκάρντ δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν θα αγωνιστεί. Στόχος όμως του προπονητικού τιμ είναι να πάρει χρόνο, ακόμα και αν είναι περιορισμένος.

Επιστροφή στις νίκες στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό (7-4) με μία πειστική εμφάνιση κόντρα στην Μακάμπι. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν διαστήματα που παίζουν φανταστικά και στις δύο μεριές του παρκέ. Μένει να φανεί πόσο αυτό μπορεί να συμβεί και μακριά από το Φάληρο. Την αποστολή ακολούθησε και ο Έισι, που καλείται να δώσει ανάσες στον Φαλ. Ο ψηλός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, προερχόμενος από το νταμπλ νταμπλ (17π. – 11ρ.) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Euroleague προγνωστικά, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Περιμένω ντέρμπι το παιχνίδι, με ένταση και νεύρα ώστε να κριθεί στο φινάλε. Πολύ πιθανό να δούμε τεχνική ποινή, σημείο που δίνεται στο 1.80+.

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις

Ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μπαρτσελόνα (9-2) που πλέον μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Σε αυτό το διάστημα οι Καταλανοί σκοράρουν περίπου 85 πόντους (84,6 συγκεκριμένα) έχοντας ανεβάσει αρκετά τα ποσοστά ευστοχίας τους. Φυσικά το πρώτο βιολί συνεχίζει να είναι ο Μίροτιτς, που βαδίζει ολοταχώς για το βραβείο του MVP. Euroleague προγνωστικά κοιτώντας το πολύ χαμηλό όριο στις ασίστ του Κούριτς. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια ο Αμερικάνος έχει τουλάχιστον μία ασίστ παίζοντας περίπου 22 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που είναι αήττητη στην έδρα της έχοντας πέντε νίκες.

Η Ζαλγκίρις (2-9) προέρχεται από την καλύτερη εβδομάδα της για φέτος. Δύο νίκες εντός έδρας κόντρα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε, με τους Λιθουανούς να ξεκολλάνε από την τελευταία θέση. Εκτός έδρας, παραμένει μαζί με τους αιώνιους μία από τις τρεις ομάδες χωρίς νίκη. Δυσκολεύεται πολύ επιθετικά, έχοντας την χειρότερη επίθεση στην διοργάνωση μακριά από την έδρα της. Η Ζαλγκίρις έχει πέντε συνεχόμενες ήττες από την Μπαρτσελόνα, ανεξαρτήτου έδρας. Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο Γκιφέι (θετικός στον COVID). Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε ότι και αν παίξετε.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Ειδικό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
Over 0,5 τεχνική ποινή
1.85
BET: 20 units
Μονό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
Φαλ over 14,5 PR
1.80
BET: 30 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
1 (-9,5) & Μπαρτσελόνα over 76,5
1.90
BET: 40 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
Κούριτς over 0,5 ασίστ
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις