Super League: Previews και σημεία για την 11η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 11ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 11ης αγωνιστικής

Εδώ είμαστε και αυτή την εβδομάδα με την ανάλυση της αγωνιστικής στη Super League. Ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ότι μετά από διακοπή γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Γενικά στοιχηματικά δε πήγε καλά, αλλά σήκωσε πολύ συζήτηση η αγωνιστική. Ελπίζω να μπούμε στη πεπατημένη μας αυτή την εβδομάδα. Βουρ στο ψητό…

27/11 (17:15) Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης: Σε ακόμη ένα παιχνίδι δε κράτησε το μηδέν, γενικά στη μετριότητα κινείται, αλλά πλέον έχει βρει μια σταθερότητα. Έχει τρία σερί χωρίς νίκη. Απόντες οι Σανταφέ, Καπίγια (μέσοι), Μπαράλες (επιθετικός). Στο 50/50 οι Σόνι, Μουνάφο (μέσοι).

Ατρόμητος: Το καλύτερο μας το φιλούσε για τη προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος. Πρώτη νίκη στη σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, συνδυασμένη με θετική εμφάνιση. Απών ο Κωτσόπουλος (επιθετικός), στο 50/50 οι Μπετινέλι, Καρτάλης (μέσοι), Πίριτς (τερματοφύλακας)

Εκτίμηση: Ήταν αναμενόμενο ότι δε θα συνεχίσει χωρίς νίκη ο Ατρόμητος. Μεγάλο boost ψυχολογικά για τους έτσι και αλλιώς ποιοτικούς Περιστεριώτες. Δε σηκώνει ο φετινός Αστέρας τόσο έντονο φαβορητισμό, εύκολα το χέρι στη κόντρα.

27/11 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 

Απόλλων Σμύρνης: Σταθερά με τον Φέστα στο τιμόνι έπαιξε για το μισό μηδέν. Ο Παναιτωλικός το ήθελε περισσότερο και το πήρε έστω και δύσκολα. Απόντες οι Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης (αμυντικοί), επιστρέφει ο Τουτουαρίμα (αμυντικός).

Λαμία: Προηγήθηκε κόντρα στο Παναθηναϊκό, αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη 3 τέρματα. Συνεχίζει πάντως να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Απών ο Καραμάνος (μέσος), αμφίβολοι οι Μπεχαράνο (μέσος), Μανούσος (εξτρέμ). Επιστρέφουν οι Νούνιες (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Ίσως το πιο no bet και αντιεμπορικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Φυσικά δε τίθεται θέμα φαβορητισμού για τη Σμύρνη, έστω και οριακά. Παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης αναμένεται, αξία βρίσκω στο να δούμε γκολ μετά το 28′.

27/11 (19:30) ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 

ΠΑΣ Γιάννινα: Τρομερή εμφάνιση, διέσυρε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 0-5! Έσπασε έναν αριθμό από ρεκόρ, παίρνοντας τρομερή ψυχολογία. Απόντες οι Οικονομόπουλος (αμυντικός), Μπρένερ (εξτρέμ), Κόντε (επιθετικός).

ΑΕΚ: Το πάλεψε, κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών, αλλά σε ακόμη ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Άμεση ανασύνταξη ψάχνει ο Γιαννίκης, με την ομαδα στο -6 από τη κορυφή.

Εκτίμηση: Γενικά καλή η παράδοση της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη έδρα. Σε τρομερό μομέντουμ οι Ηπειρώτες, αναμένω να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Αστεία η άμυνα του δικεφάλου, σε τιμές άνω του διπλασιασμού το αμφίτερμα μπαίνει στις επιλογές μου.

28/11 (15:00) ΟΦΗ – Ιωνικός

ΟΦΗ: Δικαιότατη νίκη στην έδρα του Βόλου, εμφανώς ανώτερος από τους γηπεδούχους, με ευκαιρίες και για πιο ευρεία νίκη. Βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ οι Κρητικοί. Εκτός οι Ουές (αμυντικός), Ντουρμισάι (επιθετικός). Στο 50/50 οι Ντε Γκούζμαν (μέσος), Γιαννούλης (αμυντικός).

Ιωνικός: Το πάλεψε με τον Αστέρα, θετικός ο βαθμός, αν και κινδύνευσε αρκετά στο φινάλε. Μένει σταθερά σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Απόντες οι Ντελγκάδο (αμυντικός), Τουράμ (επιθετικός). Στο 50/50 ο Βαφέας (αμυντικός).

Εκτίμηση: Αρχίσε κάνει κοιλιά ο Ιωνικός, στο όριο τα τελευταία παιχνίδια του. Τρομερή η απώλεια του Τουράμ στην ήδη προβληματική επιθετική συμπεριφορά του. Αρχίζει στρίβει ο ΟΦΗ που βρίσκει μομέντουμ, δίκαιος ο φαβορητισμός του, μπαίνει στις επιλογές μου.

28/11 (15:00) Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ

Ολυμπιακός: Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έδειξε τη διαφορά που υπάρχει στη ποιότητα και στο know how. Μεσολάβησε το κρίσιμο ματς με τη Φενέρ τη Πέμπτη για το Γιουρόπα. Λογικά επιστρέφουν οι Κουντέ (μέσος), Καρμπόβνικ (αμυντικός).

Βόλος ΝΠΣ: Έμεινε για πρώτη φορά στο μηδέν φέτος, αλλά αυτό που προβληματίζει είναι το συνεχόμενο ντεφορμάρισμα. Στα πέντε έφτασαν τα παιχνίδια χωρίς νίκη. Απόντες οι Γκρίλο (αμυντικός), Φερνάντο, Μπαριέντος (μέσοι). Επιστρέφουν οι Πουρίτα (αμυντικός), Βοϊτκόφσκι (μέσος).

Εκτίμηση: Το μομέντουμ δεν ευνοεί τον Βόλο ανεξαρτήτως αποτελέσματος των Πειραιωτών. Δε μαζεύονται οι Βολιώτες, ανεξαρτήτως αντιπάλου, λογικά ο Ολυμπιακός θα βρει πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ πως οι Πειραιώτες είναι ικανοί να επικρατήσουν από ημίχρονο. 

28/11 (19:30) ΠΑΟΚ – Άρης 

ΠΑΟΚ: Δε κατέβηκε ποτέ στο ματς με τον Ατρόμητο. Κακή νοοτροπία από το δικέφαλο του βορρά, που δείχνει πως στο εσωτερικό του υπάρχουν προστριβές. Μεσολάβησε τη Πέμπτη το παιχνίδι με τη Σλόβαν. Στο 50/50 οι Βιερίνια (μπακ-χαφ), Αουγκούστο (μέσος). Επιστρέφει ο Μίτριτσα (εξτρέμ).

Άρης: Πρωτοφανής διασυρμός για τους Θεσσαλονικείς, από τον ΠΑΣ με το βαρύτατο 0-5. Η βαρύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας του, επισκιάζει πλέον όλα τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Απόντες οι Λούμορ (αμυντικός), Μπερτόλιο (μέσος). Επιστρέφουν οι Φαμπιάνο, Σούντγκρεν (αμυντικοί). Στο 50/50 ο Γκαρσία (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Τα λαϊκά δικαστήρια στον Άρη θα σταματήσουν, μόνο σε ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Στον ΠΑΟΚ κάτι τρέχει εσωτερικά, αν και κάνουν ότι μπορούν για να το καλύψουν. Ματς αποδείξεων, με τις δύο πλευρές να έχουν επιθετικό πλουραλισμό. Αμυντικά καμία από τις δύο δεν εμπνέει φέτος, το over σε τιμές αουτσάιντερ μπαίνει στις επιλογές μου.

28/11 (19:30) Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε εμφατικά στην εξάδα με τον πρώτο διπλό εδώ και 9,5 μήνες. Με άλλη ψυχολογία πλέον οι πράσινοι κοιτάνε να φτιάξουν μομέντουμ μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Απόντες οι Σένγκεφελντ, Πούγγουρας (αμυντικοί), Λούντκβιστ (μέσος), Καρλίτος, Ιωαννίδης (επιθετικοί).

Παναιτωλικός: Το ήθελε περισσότερο, το πάλεψε, κράτησε το μηδέν και επιτέλους πήρε νίκη, κόντρα στη Σμύρνη. Συνεχίζει πάντως να έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Απόντες οι Βργκοτς (αμυντικός), Τσιγγάρας, Βαρόνε, Ντίας, Λιάβας (μέσοι), Βέργος (επιθετικός).

Εκτίμηση: Δύσκολη έξοδος για τους Αγρινιώτες, συνεχίζουν να το παλεύουν, αλλά είναι εμφανής η έλλειψη ποιότητας. Ο Παναθηναϊκός «ξεμπούκωσε» επιτέλους εκτός έδρας, ίσως πάρει επιπλέον ψυχολογία. Αν εμφανιστεί όπως συνηθίζει εντός έδρας, αναμένω να καθαρίσει από ημίχρονο. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Μονό (27/11)
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
Χ2
1.95
BET: 10 units
Μονό (27/11)
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
Γκολ μετά το 28'
2.03
BET: 10 units
Μονό (27/11)
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
Goal/goal
2.07
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.20 (28/11)
15:00
ΟΦΗ - Ιωνικός
1
1.85
15:00
Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ
1 ημιχ. / 1 Τελ.
1.73
BET: 10 units
Μονό (28/11)
19:30
ΠΑΟΚ - Άρης
Over 2,5
2.10
BET: 10 units
Μονό (28/11)
19:30
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
1 ημιχ. / 1 Τελ.
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις