Προγνωστικά τένις: Στροφή στο Davis cup

Προγνωστικά τένις

Η δραστηριότητα στα προγνωστικά τένις μεταφέρεται σε επίπεδο Εθνικών ομάδων και στο Davis Cup! Αναλύει ο Bilias 1974.

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε για το επίπεδο της ATP αλλά η δραστηριότητα στον κόσμο του τένις συνεχίζεται απτόητη. Είτε με τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων (Davis Cup), είτε στα χαμηλότερα επίπεδα με τουρνουά Challengers ή και Futures.

Προγνωστικά τένις: Το Davis cup στο προσκήνιο

Από τέτοιους αγώνες θα κοιτάξουμε να βρούμε επιλογές στα προγνωστικά τένις. Στο προσεχές χρονικό διάστημα έως ότου ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο έχουμε τουρνουά προετοιμασίας για την νέα σεζόν από όπου επίσης μπορεί να δούμε επιλογές.

Στο Davis Cup το οποίο είναι το κυρίως πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων στο τένις είμαστε στην τελική φάση. Αυτή θα διεξαχθεί από 25/11 έως 5/12 αρχικά σε 6 ομίλους και 3 διαφορετικές πόλεις (Μαδρίτη, Ίνσμπρουκ, Τορίνο).

Οι αγώνες αποτελούνται από 2 αγώνες μονού και έναν διπλού με την νικήτρια ομάδα να είναι αυτή που θα συμπληρώσει 2 νίκες (Best of three). Ο 1ος αγώνας στα μονά είναι μεταξύ των δεύτερων καλύτερων παικτών. Ενώ ο 2ος μεταξύ των πρώτων καλύτερων παικτών (βάσει ranking ή επιλογής της ομάδας). Ακολουθεί στο τέλος ο αγώνας των διπλών που πολλές φορές κρίνει και το αποτέλεσμα.

Από τους αγώνες των πρώτων ημερών και χωρίς να ξέρουμε ποιος παίκτης παίζει εναντίον ποιανού, καθώς αυτό ανακοινώνεται λίγο πριν τον αγώνα, μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτός της (γηπεδούχου) Ιταλίας εναντίον των ΗΠΑ.

Οι Ιταλοί κατεβαίνουν με τους Σίνερ, Σόνεγκο, Φονίνι, Μουσέτι και Μπολέλι. Ενώ οι Αμερικανοί με τους Ισνερ, Οπέλκα, Τιαφόε, Σοκ και Ράμ. Η επιλογή στοιχηματισμού θα έρθει από την καλύτερη κατάσταση στην οποία θεωρώ ότι βρίσκεται η Ιταλική ομάδα. Με κύριο εκφραστή αυτής τον Γιανίκ Σίνερ ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο.

Αν λοιπόν αγωνιστούν με την σειρά που προβλέπεται ο Σίνερ εκτιμώ ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τον ευρισκόμενο εκτός αγωνιστικού ρυθμού Ισνερ (έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Οκτώβρη). Πολλά επίσης θα κριθούν από τον αγώνα του Σόνεγκο εναντίον του Οπέλκα. Θα ποντάρω λοιπόν στον Ιταλό λόγω και της υποστήριξης που θα έχει από το κοινό του Τορίνο. Κάτι το οποίο τροφοδοτεί με ενέργεια τον συγκεκριμένο τενίστα, όπως μας είχε δείξει με την πολύ καλή του πορεία στο φετινό Master της Ρώμης!

Ποντάρουμε λοιπόν σε νίκη της Ιταλίας στην τιμή του 1,91 στα σημερινά προγνωστικά τένις!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Μονό
17:00
ΗΠΑ - Ιταλία
2
1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις