Με την στατιστική και το προαίσθημα

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος, με την μάχη που δίνει ο ΠΑΟΚ απόψε στην Μπρατισλάβα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα έχει σήμερα το μενού.

Προγνωστικά στοιχήματος, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Μπρατισλάβα και να αντιμετωπίζει την Σλόβαν σε μια κρισιμότατη αναμέτρηση, για το Ευρωπαϊκό του μέλλον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς μετρούν οχτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Απόψε κρίνονται όλα για την πρόκριση, καθώς όποια ομάδα πάρει την νίκη θα «κλειδώσει» την δεύτερη θέση του ομίλου. Το αρνητικό είναι ότι σε αυτή την μάχη δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της, λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στην χώρα.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ, για ακόμα μια φορά μετά από διακοπή για εθνικές, στραβοπάτησε και μάλιστα σε ένα βατό ματς, όπως αυτό κόντρα στον Ατρόμητο, όπου και ηττήθηκε με 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη της κορυφής. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, σήμερα παίζει τα ρέστα του για την πρόκριση, ενώ ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με τον Άρη.

Δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ, όμως η ομάδα αυτή έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, ότι στα δύσκολα αποδίδει πολύ καλά. Δεν θα μπλέξω με σημείο. Θα πάω με το 2-3 γκολ αρχικά, σε απόδοση 2.00 στην Novibet. Άλλωστε σε όλα τα Ευρωπαϊκά του φέτος, το έχει επιβεβαιώσει ο ΠΑΟΚ. Και σκοράκι έχουμε σήμερα, με το 1-2 στο 9.10 στην Novibet να μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον και αξίζει να επενδυθούν λίγα ψηλά στο προαίσθημα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ
2-3 Γκολ
2.00
BET: 15 units
Fun Bet
19:45
Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ
Ακριβές σκορ: 1-2
9.10
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις