Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην σημαντική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Σλοβακία απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τον Γιώργο Αγκόρτζα.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα αγωνίζεται στην Σλοβακία σε έναν πρόωρο “τελικό”, που θα κρίνει κατά πολύ την συνέχεια της χρονιάς. Ένας από τους βασικούς στόχους της σεζόν είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία, με τον δικέφαλο να ταξιδεύει στην Μπρατισβλάβα για να πάρει αυτός το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σε αυτήν την αναμέτρηση θα σταθώ στα σημερινά προγνωστικά.

Μετά την ήττα απο τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και σίγουρα εάν αυτή έρθει στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, τότε ο δικέφαλος θα σβήσει κατά κάποιο τρόπο την ήττα στο Περιστέρι. Η ομάδα του Λουτσέσκου εμφανίστηκε ξεκάθαρα χωρίς διάθεση στην Αθήνα, δείχνοντας έτσι πως το μυαλό της ήταν στο σημερινό παιχνίδι. Ακόμη και μετά το 2ο γκολ με πέναλτι από τον Κουλούρη, οι κυπελλούχοι Ελλάδος δεν ανέβασαν τον ρυθμό όσο θα έπρεπε, ώστε να προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Γενικότερα ο ΠΑΟΚ δείχνει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο σε Ελλάδα και άλλο στην Ευρώπη. Στα παιχνίδια με την Κοπεγχάγη, ο δικέφαλος άξιζε τουλάχιστον συνολικά 4 βαθμούς, εγω όμως θεωρώ πως μπορούσε ακόμη και τους 6. Μία νίκη στη Δανία και μία ήττα στην Τούμπα τον κράτησε στους 3 βαθμούς. Στα δύο αυτά παιχνίδια όμως έπαιξε ένα όμορφο ποδόσφαιρο και έβγαλε πολλές όμορφες φάσεις που όμως δεν συνδυάστηκαν με γκολ. Το γκολ του Ζίφκοβιτς που άνοιξε το σκορ, ήταν μία υποδειγματική επίθεση, η οποία ξεκίνησε από την άμυνα και κατέληξε στα δίχτυα των Δανών.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μεσοβδόμαδα χαμογέλασε, βλέποντας δύο από τους βασικούς του παίκτες να γυρίζουν μετά από τραυματισμούς. Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα βρίσκονται στην διάθεση του Ρουμάνου κόουτς και αμφότεροι είναι στην αποστολή του δικεφάλου. Ο Σίντκλεϊ ήταν στην αποστολή και για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και μάλιστα πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στον αγώνα. Εκτός για τον ΠΑΟΚ είναι ο αρχηγός του, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Από την άλλη, ο Βλάντιμιρ Βάις δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τζάμπα Κανγκάβα. Ο έμπειρος κεντρικός μέσος είναι βασικός καθ’ όλη την χρονιά στην ομάδα. Ο προπονητής της Σλόβαν αποκάλυψε πως ο 35χρονος έχει ταξιδέψει ήδη στην πατρίδα του την Γεωργία, ώστε να παραβρεθεί σε μια κηδεία.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά από απόφαση τη Σλοβακικής κυβέρνησης να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς κόσμο. Από εχθές μάλιστα ανακοινώθηκε και lockdown στην χώρα, μετά την νέα έξαρση της πανδημίας.

Προγνωστικά στο 2.52

Θεωρώ πως ο δικέφαλος εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει να φύγει με το διπλό από την Σλοβακία, και μαζί να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μπορεί για την Σλόβαν να είναι το παιχνίδι της χρονιάς, όπως είπαν και οι ίδιοι, αλλά για τον ΠΑΟΚ κρίνεται ένας από τους βασικούς στόχους της χρονιάς.

Ο δικέφαλος είναι πιο έμπειρη ομάδα από τους Σλοβάκους και θεωρώ πως σήμερα θα το αποδείξει φεύγοντας με το διπλό. Η απόδοση μάλιστα για το διπλό είναι ιδιαίτερα.. προκλητική. Άρα όπως καταλαβαίνετε και από τον πρόλογο, το προγνωστικό μου θα είναι το διπλό σε απόδοση 2.52.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ
2
2.52
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις