Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Τα δίνει όλα για την πρόκριση ο Δικέφαλος

Προγνωστικά

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά στη μεγάλη μάχη του δικεφάλου του βορρά, η οποία αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το Bet of the day συνεχίζει την πορεία του με το ντέρμπι πρόκρισης, Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει την νίκη για να πάρει σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση και σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι φαβορί.

  • Τέχελνε Πόλε, Μπρατισλάβα (22.500)
  • Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1-1
  • Έχουν ξανά υπάρξει αντίπαλες στο Europa League, πριν δύο χρόνια. Τότε η κάθε μία ομάδα επικράτησε στην έδρα της.
  • Ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους, μιας και η πανδημία στην Σλοβακία βρίσκεται σε έξαρση.

 

 Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ρεπορτάζ: Προέρχεται από δύο συνεχόμενες Ευρωπαϊκές νίκες, κόντρα στην αδύναμη Λίνκολν, που την έφεραν στην δεύτερη θέση του ομίλου. Έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τον ΠΑΟΚ, οπότε ίσως και να αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα σήμερα. Στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις της έχει 11 νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με τον ΠΑΟΚ. Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία στην χώρα και η απουσία του κόσμου σίγουρα θα την επηρεάσουν αρνητικά.

Stats Attack: Στις 4 από τις τελευταίες 5 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της είχαμε αμφίτερμα.

Απουσίες: Χόλμαν, Λοβάτ, Κριζάν, Πάουσεκ, Μουσταφίκ, Κανκάβα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Τσόβαν – Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο – Ντε Καμπς – Γκρίν, Βάις, Ζμρχαλ – Μραζ, Χέντι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Μετά το «χαστούκι», από τον Ατρόμητο, θέλει να επανέλθει με μία σημαντική, Ευρωπαϊκή – νίκη πρόκριση. Εκτός έδρας έχει εξαιρετική επίδοση στον όμιλο, με δύο νίκες. Ο Λουτσέσκου είναι έξυπνος προπονητής και πιστεύω πως έχει τον τρόπο του να παίρνει αποτελέσματα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Έχει κάποια κενά στην άμυνα, τα οποία αν εμφανιστούν στην Σλοβακία, τότε πολύ πιθανό να του στερήσουν την νίκη.

Stats Attack: Στις 8 από τις τελευταίες 9 αναμετρήσεις του είχαμε αμφίτερμα.

Απουσίες: Ολιβέιρα, Μιχαηλίδης, Βιερίνια, Αουγκούστο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα – Εσίτι, Κουρτιτς – Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζίφκοβιτς – Ακπόμ.

προγνωστικά

Όσον αφορά τα προγνωστικά, μου αρέσει αρκετά η επιλογή να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία. Ενώ περιμένω σκληρό παιχνίδι, οπότε θα ποντάρω και στην επιλογή να έχουμε περισσότερες από 5,5 κάρτες στον αγώνα, που την βρίσκω στο εξαιρετικό 2.01 στην Novibet.

Μονό
19:45
Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ
Να κερδίσει η φιλοξενούμενη με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.93
BET: 10 units
Μονό
19:45
Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ
Over 5,5 κάρτες
2.01
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις