Το κουπόνι σήμερα (Πέμπτη 25/11) – Έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον

Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το κουπόνι σήμερα (Πέπμτη 25 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Μπέτις – Φερεντσβάρος (19:45) : Οι Ούγγροι έχουν αποκλειστεί με μηδέν βαθμούς σε 4 αγωνιστικές, ενώ η Μπέτις με 7 βρίσκεται μπροστά από τη Σέλτικ (6 β.) και στο κυνήγι της Λεβερκούζεν (10 β.). Εύλογα ο άσος δίνεται στο 1.20, με την Μπέτις να έχει κερδίσει και 3-1 στο ματς της Βουδαπέστης.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (22:00) : Παιχνίδι που λογικά κρίνει την δεύτερη θέση στον όμιλο. Ολυμπιακός στους 6 βαθμούς , Φενέρ στους 5. Οι ερυθρόλευκοι έρχονται με ψυχολογία από την νίκη στον ντέρμπι και θέλουν να κερδίσουν ώστε να κλειδώσουν την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στο Europa League.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Λάτσιο (19:45) : Η Λοκομοτίβ παραμένει χωρίς νίκη όμως είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης βαθμολογικά. Μάλιστα κανένα από τα 15 τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια δεν κέρδισε η Λοκομοτίβ, χάνοντας τα 10. Από την άλλη η Λάτσιο έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα σε ομάδες από Ρωσία. Σε 7 παιχνίδια έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αν νικήσει στη Μόσχα απόψε θα εξασφαλίσει την πρόκριση, αν την ίδια ώρα η Μαρσέιγ χάνει από τη Γαλατασαράι. Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γκενκ (19:45) : Με πιθανή νίκη οι Κροάτες εξασφαλίζουν την πρόκριση ,ενώ έχουν κάποιες λίγες ελπίδες να κλέψουν την πρωτιά από τη Γουέστ Χαμ. Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο ο ακραίος αμυντικός Φράνγιτς. Από την άλλη η Γκενκ μετράει 1 νίκη στα 9 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Σε περίπτωση που κερδίσει απόψε στο Ζάγκρεμπ γίνεται το φαβορί για την 2η θέση , αν όμως χάσει θα παίξει ‘’τελικό’’ τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση στο Conference League.

Ρόμα – Ζόρια (22:00) : Σε περιπέτειες η Ρόμα. Απόψε με νίκη κόντρα στην Ζόρια εξασφαλίζει την πρόκριση ανεξαρτήτους αποτελέσματος στο άλλο ματς. Τραυματίες οι μπακ Σπινατσόλα, Βίνια, Καλαφιόρι και ο στόπερ Σμόλινγκ. Εκτός με κορωνοϊό οι χαφ Κριστάντε, Βιγιάρ. Η Ρόμα παραμένει αήττητη στα 15 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια με 10 νίκες και τουλάχιστον 2 γκολ ανά παιχνίδι.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ (19:45) : Το ματς της χρονιάς για τους γηπεδούχους. πιθανώς και το σημαντικότερο της ευρωπαϊκής τους ιστορίας, αφού με νίκη συνεχίζουν στα νοκ-άουτ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» όμως έρχεται από 3 συνεχόμενα ευρωπαϊκά διπλά , κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο. Απόψε ο Παοκ με νίκη προκρίνεται, με ήττα αποκλείεται, με ισοπαλία τα πάντα κρίνονται στο τέλος. Θα απουσιάσει ο Μιχαηλίδης ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αρχηγού Βιειρίνια.

Ρεν – Φίτεσε (19:45) : Η Ρεν ούσα πρώτη με 10 βαθμούς εξασφαλίζει την πρόκριση αν δεν ηττηθεί απόψε. Αήττητοι στα 6 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια με 5 νίκες οι Γάλλοι. Ενώ οι Ολλανδοί έχουν μόλις 2 νίκες στα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Από τα 11 τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έληξαν under 3,5.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις