ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Έδρες, μονομαχίες παικτών και Νέντο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Έδρες, μονομαχίες παικτών και Νέντο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Έδρες, μονομαχίες παικτών και Νέντο

Προγνωστικά Eurolegue

Επιστροφή με προγνωστικά Eurolegue για τον Playmaker, που τριγυρνάει σε τρία γήπεδα και ποντάρει σε ειδικά παικτών και combo.

Στο προσκήνιο combo και μονομαχίες παικτών

Έφτασε η ώρα για το μπασκετικό διήμερο της εβδομάδας. Προγνωστικά Eurolegue για απόψε, σε μια βραδιά που έχουμε πολλά δυνατά παιχνίδια. Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ζενίτ. Τη Δευτέρα ο Πρίντεζης δεν επιβεβαίωσε τους 4 πόντους, όμως η απόδοση του Νέντοβιτς στο 24.00 (!) για πρώτος σκόρερ ήταν βόμβα…

Ξαναβρίσκει το ρυθμό της

Ξεκινάμε από τη Μόσχα και την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τη Μπάγερν. Μία νίκη παραπάνω για την ομάδα του Ιτούδη μέχρι στιγμής, που έχει μόλις μία ήττα εντός από τη Φενέρ. Οι επιστροφές των ψηλών της το τελευταίο διάστημα έδωσαν και πάλι λύσεις, με το Σενγκέλια να βρίσκει ρυθμό και να βοηθάει στο διπλό στη Βιτόρια. Εντός σκοράρει σχεδόν 80 πόντους, αλλά δέχεται και περίπου 77. Αντόνοφ, Ίβλεφ και Κομένκο λείπουν αλλά δεν απασχολούν και πολύ.

Η Μπάγερν κέρδισε τον Παναθηναϊκό με φοβερή ανατροπή στο τέλος, κάνοντας το 2/2 στη διαβολοβδομάδα. Εκτός σκοράρει σχεδόν 73 πόντους και δέχεται κάτι περισσότερο από 76. Εκτός και πάλι οι Ραντόσεβιτς και Ζίπσερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Σίσκο.

Εκτίμηση:  Η ΤΣΣΚΑ οφείλει τέτοια παιχνίδια να τα κερδίζει. Η Μπάγερν δεν τρομάζει φέτος, ειδικά εκτός έδρας. Νίκη για τους γηπεδούχους, με μικρό χάντικαπ σε ένα παιχνίδι που περιμένω να έχει αξιοπρεπή επιθετική συγκομιδή και από τις δυο ομάδες.

Ισπανικός εμφύλιος

Λίγο αργότερα, στη Βιτόρια, η Μπασκόνια υποδέχεται τη Ρεάλ. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πριν 25 μέρες για το πρωτάθλημα με τους Μαδριλένους να επικρατούν με 83-65. Στη βαθμολογία τους χωρίζουν 5 νίκες και 12 θέσεις.

Κανένας δεν έχει το μαγικό ραβδί και αυτό ισχύει και για τον Σπάχια., ο οποίος δεν μπορεί να μετατρέψει τη Μπασκόνια σε ομαδάρα. Ωστόσο κατάφερε να ξυπνήσει το Μπόλντγουιν, που στα τρία παιχνίδια μετά τη φυγή του Ιβάνοβιτς έχει πετύχει 14, 18 και 19 πόντους. Εκτός παραμένουν οι Πίτερς και Ραιέστε με τον Κοστέλο να είναι αμφίβολος.

Η Ρεάλ έχει χτίσει σερί με 4 συνεχόμενες νίκες σε ένα φυσικά βατό πρόγραμμα. Στυλοβάτες οι δυο ψηλοί της και κυρίως ο Ταβάρες που δεν έχει αντίπαλο φέτος στη διοργάνωση. Εύκολη νίκη απέναντι στην Μπέτις για το πρωτάθλημα, με πολλούς βασικούς να ξεκουράζονται. Εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Τόμπκινς και Ράντολφ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Αλοθέν και Τέιλορ.

Εκτίμηση: Φαβορί στα μάτια μου η Ρεάλ που δύσκολα θα ηττηθεί απόψε, αλλά η Μπασκόνια δε θα πέσει αμαχητί. Ωστόσο βρίσκω ακόμα μεγαλύτερη αξία στα ειδικά.  Αξίζει το ποντάρισμα στο Μπόλντγουιν με τους 13 πόντους να δίνονται σε μια Η2Η επικράτηση επί του Φοντέκιο σε απόδοση διπλασιασμού. Το ίδιο ισχύει και για τη μάχη των ψηλών. Ταβάρες εναντίον Ενόχ, με τον πρώτο να έχει καλύτερους μέσους όρους και τον γηπεδούχο απόψε να έχει απέναντί του το καλύτερο δίδυμο ψηλών στη Euroleague.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις

Κλείνω με το ματς του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έρχεται σαν αντίπαλος στην Αθήνα. Οι δυο ομάδες απέχουν πολύ στη βαθμολογία, με τη Ζενίτ να έχει 6 νίκες παραπάνω από τον προτελευταίο Παναθηναϊκό.

Ωστόσο η ομάδα του Πρίφτη έρχεται στον αποψινό αγώνα με ένα συγκρατημένο χαμόγελο. Καλή εμφάνιση στο Μόναχο που δε συνοδεύτηκε από νίκη, η οποία όμως ήρθε στο ΣΕΦ με ένα φοβερό διπλό που συνοδεύτηκε από μια μεγάλη ανατροπή. Σίγουρα ήταν μια ένεση ψυχολογίας και ίσως κάποιοι παίκτες κατάλαβαν σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Οι Ρώσοι από την άλλη είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης με 5 συνεχόμενες νίκες εκ των οποίων βέβαια οι 4 εντός έδρας. Συνεχίζει εκτός ο Ναπίερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κουλάγκιν.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια στο ΟΑΚΑ. Ειδικά με την επιπλέον λύση του Νέντοβιτς, κερδίζει σε σκορ, αλλά και δημιουργία. Ο Σέρβος βοηθάει περισσότερο απ’ όλους και τον Παπαγιάννη. Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν, θα δώσω αβάντζο στους γηπεδούχους σε ένα ματς που θα έχει σκορ και από τις δυο ομάδες. Όσο για τα ειδικά, ο Νέντο αξίζει όσο βλέπω lines στους 9,5, ενώ στη μονομαχία των ψηλών, ο Παπαγιάννης έχει το όπλο της έδρας, αλλά και καλύτερη στατιστική εικόνα από τον Γκουντάιτις.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν
1 (-3,5) & Μπάγερν over 65,5
1.95
BET: 25 units
Combo
21:30
Παναθηναϊκός – Ζενίτ
1 (+10,5) & over 142,5
1.98
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Παναθηναϊκός – Ζενίτ
Νέντοβιτς over 9,5
2.00
BET: 18 units
Ειδικό
21:30
Παναθηναϊκός – Ζενίτ
Η2Η Παπαγιάνης - Γκουντάιτις 1 (-1,5)
2.50
BET: 12 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης
Η2Η Μπόλντγουιν – Φοντέκιο: 1
1.95
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης
Η2Η Ενόχ – Ταβάρες 2 (-1,5)
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις