Επανεκκίνηση στην Αυστραλία με… 3.50

Επανεκκίνηση στην Αυστραλία με… 3.50

Αγαπημένοι μου κουβανέζοι. Ελπίζω, να σας βρίσκω όλους και όλες καλά με καλή διάθεση και πάνω από όλα ιδιαίτερα προσεκτικούς, σε ό,τι έχει, να κάνει με τη τήρηση των ατομικών κανόνων υγιεινής και κοινωνικής απόστασης. Ο ιός παραμένει ενεργός, δεν καταλαβαίνει από ζέστη, δεν κάνει διακρίσεις και δείχνει ιδιαίτερα απειλητικός τώρα, που λόγω καλοκαιρινής ανεμελιάς και χαλάρωσης των μέτρων, παρατηρείται καθημερινά αύξηση των κρουσμάτων. Καλύτερα, να σας χαρακτηρίζουν γραφικούς, σχολαστικούς ή και εξωγήινους, από το να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να νοσήσετε ή ακόμα χειρότερα, να το μεταφέρετε σε δικούς σας ανθρώπους, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Μέχρι να απαλλαγούμε οριστικά από αυτό το αγκάθι, οφείλουμε, να παραμένουμε σε διαρκή επαγρύπνηση.

Απολογισμός

Το κύπελλο της Νότιας Κορέας και οι προτάσεις της στήλης μεσοβδόμαδα δεν πήγαν και άσχημα. Ιδιαίτερα η μελέτη και ανάλυση του αγώνα της Σεούλ ήταν 100% ορθή, αφού και το Χ και το αμφίτερμα, που μας πλήρωσε το 2.25, αλλά κυρίως το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη διαδικασία των πέναλτι και το ωραιότατο 7.00 υπερκάλυψε την αστοχία των άλλων δύο προτάσεων. Βέβαια ένα ακόμα γκολ της Μπουσάν θα μας πλήρωνε και το προτεινόμενο 2.60, ενώ η Τζετζού, παρόλο που κόντραρε στα ίσια τη Σουγουόν, αποσπάζοντας το Χ στη κανονική διάρκεια, δυστυχώς το πέτυχε με κουλουράκια και κάπως έτσι οριακά κλείσαμε την ημέρα με 2/4.

Μεγάλη μου συμπάθεια

Είχα σκοπό, να προετοιμαστώ για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά δεν γινόταν, να μην ασχοληθώ και να γράψω σήμερα, με αφορμή την επανέναρξη της A-League, έστω και λίγα πράγματα. Μεγάλη μου συμπάθεια το αυστραλιανό ποδόσφαιρο, όχι τόσο για τις ποιοτικές του επιδόσεις, αλλά για τις διαχρονικά μεγάλες ευκαιρίες, που προσφέρει στοιχηματικά. Από εδώ και στο εξής λοιπόν συχνά πυκνά θα έχετε την ευκαιρία, να διαβάζετε και να ενημερώνεστε για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στη χώρα των Καγκουρό.

Πρώτη σέντρα για τους πρωταθλητές

Ένα και μοναδικό παιχνίδι σήμερα στις 12:30, με το οποίο επανεκκινεί η κορυφαία Λίγκα της Αυστραλίας και με αυτό θα ασχοληθούμε. Οι πρωταθλητές της Σίδνεϊ υποδέχονται την ομάδα της Ουέλινγκτον από τη Νέα Ζηλανδία. Προτού όμως δούμε στοιχηματικά τι μπορεί, να προκύψει, θα κάνω μια σύντομη εισαγωγή, για το πού βρήκε τη Λίγκα η πανδημία και κυρίως πως θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί.

Ζυμώσεις και συζητήσεις

Καταρχήν η διακοπή βρήκε όλες τις ομάδες λίγο πριν τη τελική κατάταξη τους στο δρόμο των play offs. Όλο αυτό το διάστημα της αποχής υπήρξαν αρκετές ζυμώσεις και συζητήσεις μεταξύ Λίγκας και ομάδων για το αν θα έπρεπε, να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, αλλά τελικά τα τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγοί πίεσαν στην ολοκλήρωση του και μάλιστα σε διάστημα 7 εβδομάδων με τους τελικούς να πραγματοποιούνται τέλη Αυγούστου. Μάλιστα όλα τα ματς θα έχουν και θεατές, αλλά εννοείται σε περιορισμένο αριθμό. Υπάρχουν ομάδες, όπως π.χ. και η Γουέλινγκτον, οι οποίες θα αναγκαστούν να παίζουν σε άλλη έδρα, υπάρχουν ομάδες όπως αυτές της Μελβούρνης, που λόγω επιδημίας τέθηκαν ήδη σε 14ημερη καραντίνα και θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους μετά τις 26 Ιουλίου, υπάρχουν και πολλές ομάδες, στις οποίες λόγω πανδημίες αρκετοί ξένοι προπονητές και παίκτες δεν επέστρεψαν καν για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους. Να σημειώσω, ότι καθαρά για προληπτικούς λόγους όλοι οι εναπομείναντες αγώνες θα διεξαχθούν στην περιφέρεια της Νότιας Ουαλίας. Επίσης υπάρχουν και εκκρεμότητες με αγωνιστικές υποχρεώσεις προ πανδημίας, αφού υπάρχουν ομάδες, οι οποίες χρωστάνε και 2 έως 3 παιχνίδια επιπλέον. Σύνθετο λοιπόν το σκηνικό, άγνωστο πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες, με τις υποχρεώσεις να είναι συνεχόμενες και χωρίς πολλά περιθώρια ξεκούρασης για καμία και το πλεονέκτημα έδρας ουσιαστικά να μην υφίσταται για τις περισσότερες, με λίγο πιο τυχερές αυτές που έχουν την έδρα τους στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Σταρ ο Μπαρμπαρούσης…

Μια από αυτές τις τυχερές λοιπόν είναι και η ομάδα της Σίδνεϊ, η οποία βέβαια με τη φανέλα και το ρόστερ, που διαθέτει και με τη πανδημία, να την έχει επηρεάσει ελάχιστα ως προς το έμψυχο δυναμικό, φιλοδοξεί να συνεχίσει εκεί ακριβώς όπου σταμάτησε. Μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη Μελβούρνη αλλά και 3 παιχνίδια λιγότερα! Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τη πρωτιά στη κανονική διάρκεια και περιμένει απλά την αντίπαλο της στα play offs, στη πορεία της για το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο και 11ο συνολικά.

Επανεκκίνηση στην Αυστραλία με… 3.50

Παρόντες όλοι οι αστέρες της με καλύτερο τον Άγγλο Άνταμ Λε Φοντρ που μαζί με τον δικό μας και γνωστό από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, Κώστα Μπαρμπαρούση, έχουν πετύχει τα 25 από τα 42 γκολ της ομάδας, τη καλύτερη επιθετική επίδοση της Λίγκας, αλλά και την άμυνα της να είναι επίσης η καλύτερη με μόλις 16 γκολ παθητικό. Δεν το συζητάω καν, για το πλεονέκτημα της έδρας και τη στήριξη του κόσμου της, αφού οι τελικοί θα διεξαχθούν στο Σίντνεϊ.

Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν σίγουρα και τη πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς. Ξεκίνησαν ως φαβορί για στις τελευταίες θέσεις, αλλά η πορεία της μάλλον πρωταθλητισμού είναι. Αν μάλιστα καταφέρει και το απόλυτο στα τρία επιπλέον παιχνίδια που χρωστά, μπορεί άνετα να προσπεράσει και τη δεύτερη Μελβούρνη, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση και στο +4. Αρχιτέκτονας αυτής της εξαιρετικής ομάδας και πορείας είναι ο παλαίμαχος παίκτης της Γαλατά Ουφούκ Τάλαϊ, ο οποίος στη πρώτη σοβαρή προσπάθεια του ως προπονητής σε αυτή τη κατηγορία έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Διαθέτει ένα εξαιρετικά δεμένο σύνολο με τις επιθετικές και αμυντικές της επιδόσεις να είναι εξίσου εντυπωσιακές. Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος Μεξικανός Νταβίγια είναι αυτός, που με τα 11 γκολ του έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη μέχρι τώρα πορεία των Νεοζηλανδών.

Δελεαστική απόδοση

Μελετώντας τις αποδόσεις για το συγκεκριμένο ματς δεν σας κρύβω, ότι εξεπλάγην ευχάριστα και εξηγούμαι.. Προφανώς οι εταιρείες θεωρούν, ότι λόγω επανέναρξης, σαφούς έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού και απραξίας δεν θα μπουν αρκετά γκολ και μάλιστα εκατέρωθεν Δεκτό έως ένα σημείο. Η Σίδνεϊ έχει παράσταση νίκης, αρέσκεται σε σετ παιχνίδι ξεκινώντας πάντα τις επιθέσεις της κοντρολαρισμένα από την άμυνα της. Επίσης δύσκολα δέχεται γκολ, με την άμυνα της να είναι πάντα σωστά τοποθετημένη στο γήπεδο. Ως γηπεδούχος έχει συντριπτική κατοχή ενώ και η παράδοση των μεταξύ τους αγώνων είναι υπέρ της. Βέβαια οι εταιρείες αγνοούν αδικαιολόγητα το γεγονός ότι η Ουέλινγκτον σκοράρει έστω και ένα γκολ στα 7 από τα τελευταία 9 παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ δεν δείχνουν επηρεασμένες από το γεγονός, ότι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο μ.ο τερμάτων τείνει σαφέστατα προς το οver.

Προσωπικά θεωρώ, ότι όσο και επηρεασμένες να είναι ενδεχομένως οι δύο ομάδες, ο τρόπος παιχνιδιού τους πάλι σε γκολ και θέαμα θα οδηγήσει. Θα πάρω το ρίσκο, να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, που έχουν το κίνητρο της δεύτερης θέσης αλλά οι γηπεδούχοι πιστεύω, ότι θα είναι αυτοί, που εν τέλει θα κερδίσουν το ματς. Όταν αυτός ο συνδυασμός προσφέρεται και σε τόσο δελεαστική απόδοση, άμεσα διαλύονται οι όποιες αμφιβολίες πιθανής χαλάρωσης των γηπεδούχων. Άλλωστε πρεμιέρα στην έδρα και το κοινό τους θα κάνουν, οπότε σίγουρα θα θελήσουν, να ξεκινήσουν με το δεξί. Πιθανά σκορ 2-1 ή το σύνηθες στα μεταξύ τους ματς 3-1 βλέπω.

Μονό

12:30 Σίδνεϊ – Γουέλινγκτον Φοίνιξ: 1 & goal/goal (3.50)

Fun bet

12:30 Σίδνεϊ – Γουέλινγκτον Φοίνιξ: Ακριβές σκορ 2-1 (8.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις