Στοίχημα σνούκερ: Μπορεί να το παλέψει ο Χέντρι

Στοίχημα σνούκερ: Μπορεί να το παλέψει ο Χέντρι

Το UK Championship του σνούκερ άρχισε τη Δευτέρα (23/11) με την πρώτη μεγάλη έκπληξη, σήμερα όμως αναμένεται να επικρατήσει η λογική.

Ο Σον Μέρφι είπε «αντίο» στο πρώτο major τουρνουά της χρονιάς, μετά την ήττα του με 6-5 από τον Σι Τζιαχούι και το ερώτημα είναι ένα. Θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες της πρώτης 16άδας στην έξοδο;

Δεν φαίνεται και πολύ πιθανό, πάντως, να δούμε κάποιο «μπαμ» απόψε (21:30). Κι αν τα περισσότερα φώτα αναμένεται να πέσουν στον αγώνα του Ρόνι Ο’Σάλιβαν με τον Μάικλ Γουάιτ, πιο ιντριγκαδόρικη στοιχηματικά φαίνεται η κόντρα του Τεπτσάγια Αν-Νου με τον Στίβεν Χέντρι.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την αδυναμία του να ακολουθήσει τους ρυθμούς των νεότερων παικτών. Σήμερα, ωστόσο, τον περιμένουμε λίγο καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά. Πρόκειται, άλλωστε, για την επιστροφή του στο UK Championship ύστερα από δέκα χρόνια.

Ο Τεπτσάγια έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Είναι όμως και επιπόλαιος, ενώ δεν ξέρουμε πώς θα διαχειριστεί την παρουσία ενός θρύλου δίπλα του. Αν βγει το ματς στον Ταϊλανδό, μπορεί και να νικήσει 6-0. Ωστόσο, φαντάζει πιο πιθανό να κάνει γκάφες που θα χαρίσουν κάποια frames στον Χέντρι.

Δύσκολα ο Σκωτσέζος θα διεκδικήσει τη νίκη. Είναι όμως ικανός να παλέψει το ματς, έστω μέχρι ενός σημείου. Να κερδίσει τουλάχιστον τρία frames δηλαδή. Η απόδοση του over 8,5 είναι ελκυστική.

Από τα υπόλοιπα βραδινά ματς, ξεχωρίσαμε μια δυάδα. Θα πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε σε άνετη νίκη του Ο’Σάλιβαν (μέχρι 6-2), παρότι συχνά κατεβαίνει βαριεστημένος στους πρώτους γύρους. Ο Γουάιτ απογοήτευσε στο πρώτο τουρνουά του Q-Tour και παρά το κίνητρο που θα έχει, δεν πείθει ότι μπορεί να τον κοντράρει.

Θα το συνδυάσουμε με την εξίσου άνετη νίκη του Κερτ Μάφλιν επί του Τζέραρντ Γκριν. Ο τελευταίος φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που τον έχουν επηρεάσει. Οι επιδόσεις του είναι απογοητευτικές και οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο στις στοιχηματικές, προφανώς γνωρίζουν κάτι παραπάνω για να δίνουν μόνο 1.16 στην πιθανότητα νίκης του.

Ούτε ο Νορβηγός βρίσκεται στα καλύτερά του, βέβαια. Πέτυχε τις πρώτες φετινές νίκες στα προκριματικά του European και του German Masters και θέλει μια καλή πορεία για να μην κατρακυλήσει στην κατάταξη. Το αποψινό παιχνίδι του δίνει ευκαιρία για μια καλή αρχή.

Μονό
21:30
Αν-Νου - Χέντρι
Over 8,5 frames
1.75
BET: 10 units
Δυάδα (συνολικής απόδοσης 3.62)
21:30
Ο'Σάλιβαν - Μ. Γουάιτ
1 (-3,5)
1.75
21:30
Μάφλιν - Γκριν
1 (-3,5)
2.07
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις