Μεγάλες μάχες στην Ευρώπη μέχρι 4.20

Μεγάλες μάχες στην Ευρώπη μέχρι 4.20

Προγνωστικά στοιχήματος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με προτάσεις για όλα τα γούστα, έχει στην σημερινή του στήλη ο Μακράκης

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Η στήλη της Τρίτης πήγαινε προς το απόλυτο, μέχρι που η Αταλάντα αποφάσισε να παλαβώσει και να μας στείλει κουβά. Ας αφήσουμε όμως πίσω μας αυτά και ας επικεντρωθούμε στην σημερινή ημέρα που έχει πάρα πολύ πλούσιο πρόγραμμα. Για πρώτη φορά στην στήλη θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος από πέντε παιχνίδια και αρκετές επιλογές.

Καραμπάχ – Ομόνοια

Παιχνίδι για το Conference League. Οι Κύπριοι έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης, την ώρα που η Καραμπάx βρίσκεται στην 1η και πολύ προνομιούχο θέση. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Βασιλεία στην Ελβετία. Το πρώτο παιχνίδι τον ομάδων έληξε με 1-4 υπέρ της Καραμπάχ.

Αδιάφορη πλέον η Ομόνοια που ταυτόχρονα έχει μείνει και πολύ πίσω στο πρωτάθλημα , οπότε δεν περιμένω να προβάλλει σοβαρή αντίσταση. Θα πάω με την νίκη της Καραμπάχ από το ημίχρονο αλλά και με το combo του under 3,5, στο 2.60 και 2.25 στην Novibet.

Ραπίντ Βιέννης – Γουέστ Χαμ

Οι Άγγλοι βρίσκονται στην 1η θέση και πολύ δύσκολα θα την χάσουν, αφού πρέπει να κάνουν δύο σερί ήττες στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι Αυστριακοί θέλουν οπωσδήποτε κάτι από το αποψινό παιχνίδι, έτσι ώστε να μείνουν στην διεκδίκηση έστω της 3ης  θέσης. Δυνατότερη ομάδα η Γουέστ Χαμ, ακόμη και με το μερικό ροτέισον που μάλλον θα κάνει ο Μόγιες.

Παρόλα αυτά, θα στηρίξω με κάλυψη την Ραπίντ αφού έχει τεράστιο κίνητρο απέναντι σε μια αδιάφορη ομάδα και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια στον όμιλο έχει κάνει καλές εμφανίσεις.

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ

Από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της βραδιάς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν δικό τους παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ και μαζί και την 1η του ομίλου. Με μία νίκη απόψε, θα εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στους «32». Οι Τούρκοι πήρανε μεγάλο διπλό στο ντέρμπι με την Γαλατάσαραϊ και έρχονται με ψυχολογία στην Ελλάδα. Θα τους λείψει ο φορμαρισμένος Οζίλ, που μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του, τραυματίστηκε και δεν θα βρεθεί στην αποστολή.

Δεν δικαιολογείται σε τέτοιες τιμές φαβορί ο Ολυμπιακός. Θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στο καυτό «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ομάδα του Μαρτίνς θα κρατήσει την μπάλα στα πόδια της και το line του ποσοστού κατοχής της, είναι χαμηλό. Επίσης, παρά την κρισιμότητα του αγώνα δεν περιμένω να βγουν πολλές κάρτες, από έναν διαιτητή που δίνει μέσο όρο λιγότερες από δύο κάρτες σε κάθε αγώνα. Στα προγνωστικά στοιχήματος, θα τιμήσω το under 4,5 κάρτες στο 2.56, στην Stoiximan.

Ρέιντζερς – Σπάρτα Πράγας

Παιχνίδι φωτιά, με τον νικητή να προκρίνεται και τον χαμένο ίσως να βρεθεί αντιμέτωπος και με την τελευταία θέση. Η Ρέιντζερς με καινούριο προπονητή, προερχόμενη συντριπτική ήττα για το Λιγκ Καπ, από την Χιμπέρνιαν. Από «τεσσάρα» προέρχεται και η Σπάρτα Πράγας για το πρωτάθλημα. Λεπτές οι ισορροπίες στο παιχνίδι, φαβορί λόγω έδρας οι Σκωτσέζοι αλλά δεν περιμένω κάποια ομάδα να ρισκάρει από πολύ νωρίς. Το γκολ μετά το 28’, πληρώνει στο 2.05, στην Stoiximan.

PSV Αϊντχόφεν – Στουρμ Γκρατς

Οι Ολλανδοί με μόνο μία νίκη στον όμιλο, κόντρα στους σημερινούς τους αντιπάλους δεν έχουν περιθώρια. Στο πρωτάθλημα «καθάρισαν» την Φίτεσε από το ημίχρονο και έμειναν «κολλητοί» με τον Άγιαξ. Η μεγάλη επιστροφή από το 0-3 της Στουρμ Γκρατς κόντρα στην Λιντζ το σαββατοκύριακο, έδωσε το σύνθημα ότι σήμερα οι Αυστριακοί θα τα παίξουν όλα για όλα.

Μόνο με νίκη έχουν ελπίδες για κάτι καλό στον όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ικανή επίθεση και θα προσπαθήσουν να την αξιοποιήσουν απέναντι σε μια Αϊντχόφεν που δεν φημίζεται για την σφιχτή της άμυνα. Το goal/goal στο 2.20.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Καραμπάχ - Ομόνοια
1 ημιχ. / 1 τελ.
2.60
BET: 12 units
Μονό
19:45
Ραπίντ Βιέννης - Γουέστ Χαμ
2.37
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ
Under 4,5 κάρτες
2.90
BET: 25 units
Μονό
22:00
Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας
Γκολ μετά το 28'
2.05
BET: 10 units
Μονό
22:00
PSV Αϊντχόφεν - Στουρμ Γκρατς
Goal/goal
2.20
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 4.20
19:45
Καραμπάχ - Ομόνοια
1 & under 3,5
2.25
22:00
Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ
Ολυμπιακός κατοχή μπάλας: Over 53,5%
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις