Οι μάχες της γαλοπούλας

Οι μάχες της γαλοπούλας

Προγνωστικά NFL: Thanksgiving Day με τρεις αναμετρήσεις για να συνοδεύσετε την γαλοπούλα σας.

Special day για την δωδέκατη εβδομάδα του NFL, καθώς σήμερα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού είναι η ημέρα των Ευχαριστιών, κοινώς γνωστή ως Thanksgiving. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε εμείς με τα προγνωστικά NFL μας από αυτή τη γιορτή και έτσι είμαστε έτοιμοι να συνοδεύσουμε την γαλοπούλα μας με στοιχήματα για όλα τα γούστα.

Προγνωστικά NFL: «Άνοστη» μάχη

Μιας και μιλήσαμε για γαλοπούλα, την όρεξη έχει βαλθεί να μας ανοίξει μια αναμέτρηση μεταξύ δύο εκ των χειρότερων ομάδων του NFL. Οι Chicago Bears υποδέχονται τους Detroit Lions σε ένα “άνοστο” ντέρμπι.

Και οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλά περιθώρια ξεκούρασης και πάσχουν από πολλούς τραυματισμούς, ειδικά στη θέση του quarterback. Αν είναι υγιής, o Jared Goff θα ξεκινήσει για τους Lions, ενώ για τους Bears θα ξεκινήσει σίγουρα ο αναπληρωματικός Andy Dalton.

Η άμυνα του Σικάγο δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα την περασμένη εβδομάδα. Βρίσκονται σε δύσκολη θέση απέναντι σε μια άμυνα που κρατάει τους Lions ζωντανούς σε κάθε παιχνίδι. Οι πόντοι αναμένονται να μπαίνουν με το σταγονόμετρο, αφού οι Bears είναι η 32η ομάδα και οι Lions η 29η σε θέμα σκορ. Το line αναμένεται να κατρακυλήσει και άλλο από το 43,5 που ξεκίνησε, οπότε τρέχτε να προλάβετε.

Σε ρίσκο θα εμπιστευτούμε τους Lions να κάνουν την έκπληξη. Για μένα είναι το κατάλληλο σκηνικό για τους Detroit Lions να πάρουν την πρώτη νίκη της σεζόν. Είναι αρκετά ανταγωνιστικοί τις τελευταίες δύο εβδομάδες εκτός έδρας, χάνοντας την περασμένη Κυριακή με μόνο τρεις πόντους. Πολλοί αναρωτιούνται το πόσο θα αντέξει ο Nagy στη θέση του προπονητή και όλη η δυσφορία στο στρατόπεδο του Σικάγο, σε συνδυασμό με την εξαιρετική φόρμα του D’Andre Swift μπορεί να οδηγήσει το Ντιτρόιτ στη νίκη.

«Τσιμπούσι» για τους Καουμπόηδες

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς οι Las Vegas Raiders ταξιδεύουν στο Ντάλας για να αναμετρηθούν με τους Cowboys. Οι Raiders, παρόλο που ξεκίνησαν τη σεζόν με 3-0, έχουν πέσει στο 5-5 και «διαλύθηκαν» από τους Cincinnati Bengals με 32-13 την Κυριακή. Δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο run game και δεν βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν πέρα από field goals. Αμυντικά, έχουν δεχτεί 32 και 41 πόντους back to back και τώρα αντιμετωπίζουν μια ομάδα που σκοράρει κατά μ.ο. 29,3 πόντους ανά παιχνίδι.

Οι «Καουμπόηδες» θα παραταχθούν χωρίς τον βασικό τους receiver CeeDee Lamb που αποχώρησε με διάσειση, αλλά την απουσία του αναμένεται να καλύψει ο Tony Pollard που σε όλες τις αναμετρήσεις βοηθά εξαιρετικά και καλύπτει τις αδυναμίες του Ezekiel Elliot. Πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτό το δίδυμο απέναντι σε μια άμυνα που είναι υπό διάλυση. Έτσι φαντάζει εξαιρετική επιλογή η νίκη των Cowboys καλύπτοντας το handicap και ο βασικός running back τους Elliot να προσφέρει πάνω από 60 γιάρδες.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.10
19:30
DET Λάιονς - CHI Μπέαρς
Under 42,5
1.80
23:30
DAL Καουμπόις - LV Ρέιντερς
1 (-6,5)
1.74
BET: 20 units
Μονό ρίσκου
19:30
DET Λάιονς - CHI Μπέαρς
1
2.35
BET: 8 units
Ειδικό
23:30
DAL Καουμπόις - LV Ρέιντερς
Ezekiel Elliott over 60.5 γιάρδες
1.88
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις