Champions League: Σενάρια και αποδόσεις στον όμιλο της Μπαρτσελόνα

champions league

Μέχρι και καταδικαστικό μπορεί να χαρακτηριστεί το 0-0 της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα. Ποιες οι αποδόσεις πρόκρισης στα νοκ άουτ του Champions League.

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στον πέμπτο όμιλο, βλέπει αρχικά την Μπάγερν να κάνει περίπατο και να βρίσκεται ήδη στους «16» του Champions League. Τι γίνεται όμως από κάτω της; Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα μονομαχούν για την δεύτερη προνομιούχο θέση, με την βαθμολογία να λέει πως οι Καταλανοί έχουν το προβάδισμα. Είναι όμως έτσι;

Μπάρτσα και Μπενφίκα έμειναν στο 0-0 χθες και πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Στους επτά βαθμούς η πρώτη, στους πέντε η δεύτερη, όμως το πλεονέκτημα φαίνεται να το έχουν οι Πορτογάλοι.

Η ομάδα του Τσάβι έβλεπε ως «τελικό» την αναμέτρηση με τους «αετούς», καθώς στις 8 του Δεκέμβρη φιλοξενείται από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί, αν και αδιάφοροι, παραμένουν… Γερμανοί και δεν πρόκειται να χαριστούν. Αντίθετα, η Μπενφίκα υποδέχεται την χειρότερη ομάδα του ομίλου, την Ντιναμό Κιέβου.

Τι θέλει λοιπόν η Μπαρτσελόνα για να βρεθεί στους «16» του Champions League; Αν υποθέσουμε πως η ομάδα του Ζεσούς θα κάνει το χρέος της απέναντι στους Ουκρανούς, τότε οι Ισπανοί χρειάζονται απαραίτητα την νίκη στο Μόναχο, αφού σε πιθανή ισοβαθμία (Χ στο Μόναχο, νίκη της Μπενφίκα), μένουν εκτός!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Μπενφίκα ελπίζει βάσιμα και μάλιστα αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις της Stoiximan, με την πρόκριση των Πορτογάλων να προσφέρεται στο 1.70 ενώ της Μπαρτσελόνα στο 2.20.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις