Ιταλική επέλαση σε Champions και Europa League

Προγνωστικά

Προγνωστικά με στήριξη στις ευρωπαίες Ιταλίδες, Ιντερ και Νάπολι, έχει στη στήλη της Τετάρτης ο Psyradios. Ακόμη, ζαριά σε σκόρερ στο Βέλγιο.

Παίζει μπάλα και η τύχη στα προγνωστικά. Γκολ με το καλημέρα στον τελικό στο Ριάντ οι καμηλιέρηδες, άμεση απάντηση οι νίντζα με το δοκάρι και την τρομερή απόκρουση του τερματοφύλακα, να μας στερούν το Χ στο ημίχρονο. Χάνει πέναλτι ο Τζούμπα, πάει και το over στη Σουηδία. Η «Γιούβε» δεν εμφανίζεται ποτέ στο Λονδίνο, ενώ οι «λύκοι» μάλλον γατάκια αποδείχθηκαν στη Σεβίλλη.

Ευτυχώς που βρήκαν γκολ οι Ουκρανοί και μας δικαίωσε ο Κολομβιανός Ζαπάτα, για να γράψουμε μικρή ζημιά με το 2/6 στα προγνωστικά του Champions League, σε ένα μέτριο ξεκίνημα για τη στήλη.

  • 10 χρόνια έχει να πετύχει τρεις συνεχόμενες 3άρες η Ίντερ στο θεσμό, απέναντι στην άμυνα – παιδική χαρά της Σαχτάρ μπορούν άνετα να πληρώσουν τα πολλά γκολ της. Τζέκο και Λαουτάρο έχουν αρχίσει πλέον να βρίσκονται με κλειστά μάτια.
  • Η ισοπαλία αρκεί στους Βεστφαλούς της Μπορούσια για την πρόκριση, οι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ ψάχνουν μόνο τη νίκη, αλλά δεν φημίζονται για το εκρηκτικό ξεκίνημα στα παιχνίδια τους. Ο ορισμός του do or die ματς, σκοπιμότητα και κρισιμότητα μεταθέτει αυτόματα την επίλυση των διαφορών στο δεύτερο μισό του αγώνα.
  • Στο Βέλγιο μάχονται Μπριζ και Λειψία για τη θέση που οδηγεί στο Europa League. Ας βγάλουν τα μάτια τους, αφού καμία δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Ο Γάλλος Νκουκού να σκοράρει θέλουμε, με 5 γκολ ήδη στη διοργάνωση δεν θα έπρεπε να πληρώνει τόσο ψηλά. Ελκυστικό το anytime του στο 3.25 από τη Novibet.
  • Νωρίς το απόγευμα στο ματσάκι από το Europa League, η Νάπολι καθαρίζει τη μαλωμένη με τις νίκες τους τελευταίους μήνες, Σπαρτάκ, στη Μόσχα, και ξεμπερδεύει με την υπόθεση – πρόκριση, παίρνοντας και ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:30
Σπαρτάκ Μόσχας - Νάπολι
2 ημίχ. / 2 τελ.
2.60
BET: 10 units
Μονό
19:45
Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ίντερ over 2,5
2.10
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Ντόρτμουντ
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο
2.25
BET: 10 units
Μονό
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Λειψία
Γκολ Νκουκού
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις