Early μακροχρόνιο στο Australian Open!

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις με μακροχρόνιο στοίχημα από τον Bilias. Επιλογή νικητή για το 1o Grand Slam του 2022 με αξία! Διαβάστε περισσότερα για το ταμείο!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Κλείσαμε λοιπόν με πετυχημένη δυάδα την τελευταία μας πρόβλεψη στα προγνωστικά τένις για φέτος και το επίπεδο της ATP. Με την νίκη του Ζβέρεφ επί του Μεντβέντεφ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η σεζόν για το τοπ επίπεδο στο επαγγελματικό τένις ανδρών, σεζόν η οποία δημιούργησε τις πρώτες σοβαρές προϋποθέσεις για αλλαγή της βάρδιας από τους Big 3 στην επόμενη γενιά με την νίκη του Μεντβέντεφ στο US OPEN αλλά και τις νίκες του Ζβέρεφ σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ATP Finals.

Έχοντας αυτό κατά νου αλλά και την απόφαση των διοργανωτών του Αυστραλιανού Όπεν (17-30/1/2022) να επιτρέψουν την συμμετοχή μόνο σε εμβολιασμένους αθλητές θα επιλέξουμε από τώρα την πρώτη μας μακροχρόνια επιλογή για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Το 2021 ήταν – για μένα – η χρονιά του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, καθώς κέρδισε 6 τίτλους ενώ έκανε κάποια στιγμή 16 συνεχόμενες νίκες και συνολικά 32-4 στην σκληρή επιφάνεια (από το καλοκαίρι και μετά)!

Παράλληλα το γεγονός ότι οι παίκτες πρέπει να είναι εμβολιασμένοι ίσως αποτρέψει την παρουσία του πολυνίκη στο Australian Open αλλά και γνωστού αντιεμβολιαστή Νόβακ Τζόκοβιτς ανοίγοντας τον δρόμο για έναν νέο νικητή στο Αυστραλιανό Grand Slam.

Βάσει λοιπόν της εικόνας του στο 2ο μισό της χρονιάς αλλά και της πιθανότητας να μην αγωνιστεί ο Τζόκοβιτς, θα επιλέξω στα προγνωστικά τένις να στηρίξω τον Ζβέρεφ για νικητή του Australian Open στην τιμή του 6.75!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μακροχρόνιο
Αustralian Open
Νικητής Αλεξάντερ Ζβέρεφ
6.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις