Μία ήττα εδώ και 20 χρόνια

Προγνωστικά

Προγνωστικά Liga MX: Προημιτελικοί σήμερα με την Πούμας να έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Αμέρικα και τη Μοντερέι να υποδέχεται την Άτλας.

Τελείωσε η φάση ανακατάταξης και τώρα αρχίζουν τα προημιτελικά. Διπλοί αγώνες και σε περίπτωση που και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει τον ίδιο αριθμό τερμάτων, δεν προβλέπονται παράταση ή/και πέναλτι. Περνάει στα ημιτελική η ομάδα που τερμάτισε σε καλύτερη θέση κατά την κανονική διάρκεια. Προγνωστικά και για τους δύο αποψινούς αγώνες.

Προγνωστικά Liga MX: Φορμαρισμένη επίθεση

Η Πούμας (11η, 5-6-6) πέρασε σχετικά εύκολα από την Τολούκα κατά την φάση της ανακατάταξης. Στην ανάλυσή μου για εκείνο το παιχνίδι είχα κάνει αναφορά για τη φορμαρισμένη επίθεση της ομάδας, παρά τη χαμηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες φαίνεται να έχουν αρχίσει να δένουν και περιμένω να δυσκολέψει τους συμπολίτες.

Η Αμέρικα (1η, 10-5-2) είχε εξασφαλίσει την είσοδο στα προημιτελικά αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ενώ δεν ένιωσε να απειλείται σοβαρά ούτε για την πρωτιά. Γι αυτούς τους λόγους είδαμε να επικρατεί μία χαλάρωση και να πέφτει η απόδοση της ομάδας στους τελευταίους αγώνες. Εκτός αυτού, είχε να διαχειριστεί και το CONCACAF Champions League, στου οποίου τον τελικό έχασε από τη Μοντερέι.

Παρά το γεγονός ότι η Κλαμπ Αμέρικα τελείωσε με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, πιστεύω πως σήμερα δε θα καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Οι γηπεδούχοι (Πούμας) γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο εναντίον ενός καλύτερου αντιπάλου και θα παίξουν για τη νίκη. Θεωρώ πως η επίθεση της Πούμας είναι ικανή να σκοράρει αλλά τα κενά που θα αφήσει πίσω θα της στοιχίσουν. Θα πάμε με το goal/goal ως βασική επιλογή για τα προγνωστικά μας.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Η παράδοση λέει άσο

Η Μοντερέι (9η, 5-7-5) διέλυσε την Κρους Ασούλ στον προηγούμενο γύρο με 1-4, σκοράροντας από 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στις τελευταίες αγωνιστικές «θυσίαζε» παιχνίδια πρωταθλήματος μιας και είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στη 12αδα και είχε επικεντρωθεί στο CONCACAF Champions League, το οποίο και κατέκτησε. Η επίθεσή της, η οποία μας είχε προβληματίσει μέχρι τώρα, ήταν σε τρομερή φόρμα λίγες ημέρες πριν.

Η Άτλας (2η, 8-5-4) έκανε μία σπουδαία πορεία στη φετινή Apertura, έχοντας την καλύτερη άμυνα μαζί με την Κλαμπ Αμέρικα. Στα μάτια μου όμως πάντα θα είναι η Άτλας των προηγούμενων ετών, ο «σάκος του μποξ» των καλών ομάδων. Όσο καλά και να τα πάει, δε με πείθει ότι διαθέτει την ποιότητα ή των ψυχολογία για το κάτι παραπάνω.

Τα τελευταία 20 χρόνια, σε 24 παιχνίδια με γηπεδούχο τη Μοντερέι, η Άτλας πήρε ένα μόνο διπλό και ηττήθηκε δεκαέξι φορές! Τόσο η τεσσάρα στην Κρους Ασούλ, όσο και η παράδοση, με σπρώχνουν στον άσο. Άλλωστε, νομίζω πως η Άτλας θα παίξει για να μη χάσει και να προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στην έδρα της αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει.

Μονό
03:00
Πούμας - Κλαμπ Αμέρικα
Goal/goal
1.83
BET: 10 units
Μονό
03:00
Πούμας - Κλαμπ Αμέρικα
Νίκη σε οποιοδήποτε ημίχρονο: Πούμας
2.10
BET: 10 units
Μονό
05:00
Μοντερέι - Άτλας
1
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις