Στο «Μίλερντορ» όμως είναι αλλιώς

προγνωστικά

Με τα ταμεία στο ΟΑΚΑ, ο Bet Minute πάει στο «Μίλερντορ» της Σεντ Πάουλι, για δύο προγνωστικά μέχρι 2.00.

Παρτάκι είχαμε στο ΟΑΚΑ. Γκολ αργά, γκολ και στα δύο ημίχρονα, θα μπορούσα και early αλλά είπα να μην το τραβήξω απ’ τα μαλλιά. Στην τσέπη και πάμε παρακάτω. Τσαμπιόνια σήμερα αλλά δεν μου αρέσει τίποτα. Όμως έχω προγνωστικά από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Σεντ Πάουλι με Σαντχάουζεν το ματσάκι, εξ αναβολής της 13ης αγωνιστικής. Είχε αναβληθεί, τότε, γιατί η σαντχάουζεν είχε κάπου στα πεντακόσια εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες κρούσματα κορωνοϊού. Νταξει, υπερβάλλω λίγο, είχε όμως δεκαοκτώ. Ολόκληρη η ομάδα σχεδόν. Επέστρεψαν οι περισσότεροι, όμως τις απουσιούλες της, τις έχει για το πολύ δύσκολο ταξίδι στο Αμβούργο.

Η Πάουλι, γύρισε από την διακοπή μαζεύοντας τέσσερα από την Ντάρμσταντ. Κακό χάλι, φάνηκε υπεροπτική. Ο κόουτς Σουλτς, στο ημίχρονο όπου ήδη είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ, θύμισε Ομπράντοβιτς στα χρώματα του προσώπου του, έκανε τέσσερις αλλαγές, το πάλεψε στο β’, όμως δεν άλλαξε κάτι.

Στο «Μίλερντορ» όμως είναι αλλιώς. Εκεί γράφει ρεκόρ 6-0-0, με τέρματα 19-3. Περιμένω να βγάλει αντίδραση, περιμένω τον Σουλτς να τους γκαζώσει και να μπουν στην τσίτα από την σέντρα. Δεν έγινε κακή ομάδα σε μια μέρα και με νίκη κόντρα στην προτελευταία της λίγκας ξαναπιάνει κορυφή.

Κρατώ για τα προγνωστικά το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα στο 2.00 της Novibet, όπως έχει κάνει στα έξι απ’ τα επτά εντός έδρας φέτος. Από κοντά και το early γκολ, με το line στο 24’, στο 1.87.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Early
19:30
Σεντ Πάουλι - Σαντχάουζεν
Γκολ πριν το 24'
1.87
BET: 10 units
Μονό
19:30
Σεντ Πάουλι - Σαντχάουζεν
Σεντ Πάουλι να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις