Βραδιά αστέρων στο Champions League με δύο special

προγνωστικά

Με Champions League καταπιάνεται o Luca Toni επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στον όμιλο της Λίβερπουλ και της Μπριζ.

Champions League: Λίβερπουλ – Πόρτο

Πρώτη μας στάση το «Άνφιλντ», εκεί όπου η κόκκινη αρμάδα του Κλοπ υποδέχεται την Πόρτο. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για την υπερηχητική Λίβερπουλ που έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Εκτεταμένο rotation αναμένεται από τους «κόκκινους» μιας και ακολουθεί ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα έως τα Χριστούγεννα στις εγχώριες διοργανώσεις και είναι ευκαιρία να δοθούν ανάσες σε κάποιους από τους βασικούς.

Από την άλλη πλευρά, οι «δράκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του γκρουπ με 5 πόντους, καταδιωκόμενοι από την Ατλέτικο Μαδρίτης των τεσσάρων βαθμών, δύο αγωνιστικές πριν την εκπνοή της φάσης των ομίλων. Εκτιμώ ότι θα δείξουν μαχητικό χαρακτήρα και θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τη βαθμολογική άνεση των γηπεδούχων παίρνοντας κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί αυτό οφείλουν να παρουσιάσουν πράγματα στο δημιουργικό σκέλος.

Και εδώ έρχεται να «κουμπώσει» το ειδικό μας στοίχημα καθώς διέκρινα τον Λούις Ντίαζ ως καλή μονάδα. Πολύ φορμαρισμένος, σε άριστη νοητική και φυσική κατάσταση, ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα στη σεζόν μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του με την Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα και διαπρέπει σε όλα τα επίπεδα με τη φανέλα της Πόρτο. Ταχύς, ευφυέστατος και διεισδυτικός, το να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 1 τελική προς την εστία και 2 συνολικά σουτ στον αγώνα είναι σχεδόν αυτονόητο με βάση τα δεδομένα και πληρώνει 1.75 στα προγνωστικά στοιχήματος. Θα τιμηθεί δεόντως και θα μας πληρώσει για άλλη μια φορά φέτος.

Προγνωστικά στο Κλαμπ Μπριζ – Λειψία

Επόμενη στάση στο Βέλγιο και την αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Λειψία. Μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Φύσει επιθετικές ομάδες αμφότερες, αγωνίζονται με άγνοια κινδύνου παίζοντας γρήγορο και παραγωγικό ποδόσφαιρο, αναμένεται να επιτεθούν χωρίς αναστολές. Εδώ λοιπόν ξεχώρισα έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον Κρίστοφερ Νκουνκού της Λειψίας, ο οποίος μετείχε στη συντριπτική πλειοψηφία των τερμάτων της τη σεζόν που διανύουμε, είτε δημιουργικά είτε εκτελεστικά. Δ

υνατός και ευέλικτος ποδοσφαιριστής με φονικό ένστικτο, δε θα διστάσει να πάρει προσπάθειες πάνω του και η άμυνα της Μπριζ είναι βέβαιο πως θα του δώσει δικαιώματα. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν 2 τουλάχιστον τελικές προσπάθειες του Νκουνκού προς την εστία είναι κάτι παραπάνω από πιθανό και πληρώνει 2.25 στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Ειδικό
22:00
Λίβερπουλ - Πόρτο
Λουις Ντίαζ προσπάθειες προς την εστία 1 & συνολικά σουτ 2
1.75
BET: 40 units
Ειδικό
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Λειψία
Κρίστοφερ Νκουνκού 2+ τελικές προσπάθειες προς την εστία
2.25
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις