ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 24/11) – Τελευταίο χαρτί για τη Μίλαν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 24/11) – Τελευταίο χαρτί για τη Μίλαν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 24/11) – Τελευταίο χαρτί για τη Μίλαν

Κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 24 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Με απουσίες οι γηπεδούχοι, σε καραντίνα ο Ντε Μπρόινε, πάγια εκτός οι Φεράν Τόρες και Μεντί, αμφίβολος ο Γκρίλις. Πήραν ανάσες και επιστρέφουν για τους Γάλλους οι Ντοναρούμα, Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ, για πρώτη φορά στην αποστολή ο Σέρχιο Ράμος. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει υποστεί ήττα στα 16 πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ (15-1-0). Ανεξαρτήτως έδρας, οι «πολίτες» έχουν ρεκόρ 23-7-4 σε φάση ομίλων με τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν (22:00): Η Μίλαν μετρά 5 σερί εκτός έδρας ήττες από ισπανικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πρόσφατη αυτή από την Ατλέτικο Μαδρίτης (4-1) τον Μάρτιο του 2014. Συνολικά, έχει 1 νίκη στα 16 τελευταία εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ με Ισπανούς (6 ισοπαλίες, 9 ήττες). Τελευταίο χαρτί για τους Ιταλούς, αν δεν κερδίσουν στην Ισπανία μένουν εκτός Ευρώπης. Τραυματίες οι Μενιάν, Καλάμπρια και Ρέμπιτς για τους φιλοξενούμενους.

Λίβερπουλ – Πόρτο (22:00): Η Λίβερπουλ έχει χάσει μόλις 2 από τα 23 εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ υπό τις οδηγίες του Κλοπ (16-5-2). Οι Αγγλοι έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο, έχουν προκριθεί και ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Σίγουρα εκτός για τους γηπεδούχους ο ενδεκαδάτος Φιρμίνιο. Οι Πορτογάλοι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πήραν τέσσερις βαθμούς στα δύο παιχνίδια με τη Μίλαν, θέλουν να «χτυπήσουν» στο γεγονός πως η Λίβερπουλ είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ (22:00): Αφεντικό στη φτωχή προϊστορία τους η Ντόρτμουντ. Εχει 3/3 στα ραντεβού τους, στο 4-1 τα γκολ. Είχαν συναντηθεί και τη σεζόν 2016-17 για την ίδια διοργάνωση. Οι Γερμανοί γνωρίζουν πως δεν πρέπει να ηττηθούν στην Πορτογαλία, έχοντας να αντιμετωπίσουν εντός έδρας τη Μπεσίκτας στο φινάλε των ομίλων. Με νίκη εξασφαλίζουν πρόκριση στους «16». Εκτός ο τιμωρημένος Χούμελς, τραυματίας εδώ και καιρό ο πολύτιμος Χάαλαντ, όπως και ο Ρέινα.

Σέριφ Τίρασπολ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Με νίκη οι Ισπανοί εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στη φάση των «16». Θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την ήττα με 2-1 στη Μαδρίτη, το οποίο αποτέλεσε μέγα κάζο για τη «βασίλισσα». Σταθερά εκτός οι Μπέιλ και Θεμπάγιος, αμφίβολος ο Γιορέντο, υπολογίζεται ο Αζάρ.

Ιντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45): Εξι οι προηγούμενες μεταξύ τους συναντήσεις. Στο 2-4-0 υπέρ της Ιντερ με συνολικό απολογισμό τερμάτων 8-1. 0-2-0 σε ιταλικό έδαφος. Στο 6-6-0 ο απολογισμός των «νερατζούρι» απέναντι σε ομάδες από την Ουκρανία (2-3-0 εντός έδρας). Οι γπηεδούχοι με νίκη πιθανότατα εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στη φάση των «16», τραυματίες οι Ντε Φράι και Αλέξις Σάντσες.

Μπεσίκτας – Αγιαξ (19:45): Ο Αγιαξ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στους 14 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του στο Τσάμπιονς Λιγκ (9-4- 1 συνολικά). Εχει δεχτεί μόλις 2 γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Υπολογίζεται για τους φιλοξενούμενους ο κίπερ Ονάνα, τιμωρημένος ο Αλβαρεζ. Ο «Αίαντας» έχει προκριθεί ήδη με 4/4, κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Τιμωρημένος ο Σόουζα για τους γηπεδούχους, αμφίβολος ο Μπατσουαγί. Ουραγός, χωρίς βαθμό και αδιάφορη η Μπεσίκτας, δεν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της ούτε στο Europa League.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις