Μονά και δυάδα που φτάνουν έως… 13.90

Προγνωστικά

Προγνωστικά στην 5η στροφή του Champions League έχει στη στήλη του ο Funbetάκιας με ποντάρισμα που φτάνει έως... 13.90 σε απόδοση.

Χαβ ε νάις ντέι παιδιά μου. Η ΑΕΚ έχασε την Κυριακή με 3-2 από τον Ολυμπιακό. Δεν βγήκε το χηνάρι της στήλης, αλλά σίγουρα θα επιβεβαιωθεί η άλλη πρόβλεψη του επιδημιολόγου Funbetάκια (τιμή μου και καμάρι μου), καθώς αναμένω στα προγνωστικά των επόμενων ημερών την αύξηση των κρουσμάτων. Χριστούγεννα σπίτι σας είπα για να με διαβάζετε!

Τι έχουμε στο αποψινό μενού; Δύο αναμετρήσεις στο προσκήνιο. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γιουβέντους και η Μάλμε της Ζενίτ. Θα εκκινήσω με μίνι ανάλυση από το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι βεβαίως βεβαίως.

Δύσκολη η μάχη στο Λονδίνο. Αμφότερες προέρχονται από μπιγκ γουίνς με κοχόνες, 3-0 η Τσέλσι της Λέστερ, 2-0 η «Γιούβε» τη Λάτσιο. Επί της ουσίας κοντράρονται δύο ομάδες με ψυχολογία. Σίγουρα εκτός ο Κόβασιτς για τους γηπεδούχους, «παίζεται» η επιστροφή Λουκάκου. Οι «μπλε» θα προσπαθήσουν να επικρατήσουν, μήπως και τερματίσουν στην κορυφή. Αμφίβολοι για τους Ιταλούς οι Ντιμπάλα, Αλεξ Σάντρο και Ντανίλο, σίγουρα εκτός οι Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Ράμσεϊ και Μπερναρντέσκι. Η ομάδα του Αλέγκρι θα παίξει άμυνα και ότι βγει με αντεπίθεση.

Φαβορί στη Σουηδία η Ζενίτ, λόγω ποιότητας και… τεσσάρας επί της Μάλμε στο πρώτο παιχνίδι. Αμφίβολος ο μέσος Κουζιάεφ για τους Ρώσους, των οποίων το έργο σαφώς και δεν είναι εύκολο. Δεν έχει σκοράρει ακόμη στον όμιλο η Μάλμε, θα «κυνηγήσει» ένα αποτέλεσμα κυρίως για το γόητρο, καθώς θεωρείται απίθανο να επικρατήσει με διαφορά πέντε τερμάτων, ώστε να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Τι κρατάμε; Δύο χηνάρια σε μονά και δυάδα που φτάνει έως και την απόδοση του 13.90. Βολικός ο βαθμός άλλωστε και για τους δύο στη Σουηδία, δύσκολα θα υπάρξει νικητής στο Λονδίνο, λόγω του αμυντικού προσανατολισμού των Ιταλών. Πιθανά σκορ το 1-1 εκατέρωθεν. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Τσέλσι - Γιουβέντους
Χ
4.15
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μάλμε - Ζενίτ
Χ
3.35
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 13.90
22:00
Τσέλσι - Γιουβέντους
Χ
4.15
22:00
Μάλμε - Ζενίτ
Χ
3.35
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις