Value το 1.96 των Βαυαρών

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου έχει στη στήλη της Τρίτης ο Scorakias.

Δεν μου έκανε το χατίρι την Παρασκευή η Μπάγερν Μονάχου, όπως ανέφερα και στη χθεσινή στήλη, και δράττομαι της ευκαιρίας να την εμπιστευτώ εκ νέου. Δεύτερη σερί ημέρα με προγνωστικά στοιχήματος, αυτή τη φορά με επιλογή από το Champions League. Χθες πέρασε η πρόταση του Τορίνο – Ουντινέζε, οπότε κυνηγάμε και το δεύτερο σερί ταμείο.

Στην Ουκρανία ταξιδεύει η Μπάγερν Μονάχου για να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου. Τυπική η μάχη στη Γερμανία, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να επικρατεί με 5-0 στις 29 Σεπτεμβρίου, δίχως μάλιστα να δυσκολευτεί, όπως αντικατοπτρίζει και το τελικό σκορ.

Για τους Βαυαρούς φάνηκε η απουσία του Κίμιχ από το χώρο του κέντρου στην ήττα της Παρασκευής στο Αουγκσμπουργκ με 2-1. Θεωρώ πως ο Νάγκελσμαν κατάλαβε το πρόβλημα και έχει το know how για να βρει λύση, μέχρι να επιστρέψει από την καραντίνα ο Γερμανός. Σε εκείνη την αναμέτρηση βέβαια φάνηκε και κάτι άλλο, το οποίο ήταν λίγο έως πολύ γνωστό.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρότι η ομάδα του πραγματοποίησε αρνητική εμφάνιση, βρήκε τρόπο να σκοράρει. Ο Πολωνός είναι πραγματικά ασταμάτητος, δείχνοντας σε κάθε εμφάνισή του την εκτελεστική δεινότητά του.

Δεν θα αναλωθώ σε ανάλυση των γηπεδούχων, καθώς η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου θα αγωνιστεί με αμυντικό προσανατολισμό και για να δεχθεί όσο το δυνατόν λιγότερα τέρματα. Που καταλήγω;

Σε ένα ενδιαφέρον combo από τη Novibet. Κρατάω να σκοράρει η Μπάγερν Μονάχου και στα δύο ημίχρονα και παράλληλα να βρει ένα γκολ ο δαίμονας Λεβαντόφσκι. Στο 1.96 το εν λόγω ποντάρισμα, μοιάζει ελκυστικό βάσει της ποιοτικής διαφοράς των δύο μονομάχων.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Ντιναμό Κιέβου - Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν να σκοράρει και στα 2 ημίχ. & γκολ Λεβαντόφσκι
1.96
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις