Δε γίνεται να μην παίξεις over σε αυτά τα ματς!

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Δύο προτάσεις με φάουλ από τον SuperMario για το Champions League και μία δυάδα για τον ίδιο θεσμό μας οδηγούν στο ταμείο.

Στοίχημα φάουλ: Αν όχι over σε αυτή τη φάση… πότε;

Καλησπέρα σε όλους. Το Σάββατο πήγαμε μέτρια, την Κυριακή όμως έγινε το απόλυτο. Στρέφουμε όμως τώρα τα βλέμματα μας στο Champions League σε επιλογές με στοίχημα φάουλ.

Champions League και στοίχημα φάουλ πάνε μαζί και έτσι θα γίνει στη συγκεκριμένη στήλη. Έτσι λοιπόν ξεκινάω με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα- Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται δεύτεροι με 6 βαθμούς ενώ οι «αετοί της Λισαβώνας» βρίσκονται στην 3η θέση με 4. Παιχνίδι ζωής και θανάτου. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην πρώτη εμφάνιση του Τσάβι στον πάγκο των «Καταλανών» η Μπαρτσελόνα παραχώρησε 17 φάουλ. Ο μέσος όρος της στα φάουλ είναι στο 13,2. Ο αντίστοιχος μέσο όρος της ομάδας της Πορτογαλίας είναι κοντά στο 10. Στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων είχαμε 26 φάουλ και πολλές κάρτες. Πάω με το over 24,5 φάουλ με το Ρώσο ρεφ Καράσεφ να είναι με τις ορέξεις του και να σφυρίζει μία άνω των 30 φάουλ και μία κοντά στο όριο των 20.

Συνεχίζω με το παιχνίδι ζωής και θανάτου στη Σεβίλλη. Αυτό μεταξύ Σεβίλλης και Βόλφσμπουργκ. Ομάδα που παραχωρεί πολλά φάουλ είναι οι Γερμανοί καθώς έχουν το μεγαλύτερο μέσο όρο στη Γερμανική Bundesliga με 14,08. Αντίθετα, οι Ισπανοί παραχωρούν 13,08. Διαιτητής ο Τσακίρ που έχει μέσο όρο λίγο πάνω από 26 φάουλ. Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού καθώς ο χαμένος «χάνεται» θα πάω με το over 26,5 φάουλ.

Δυάδα του 2.59!

Τέλος θα κλείσω με μία δυάδα του 2.59. Θα πάω με την ισοπαλία στο ημίχρονο ή στο τέλος του παιχνιδιού σε 2 παιχνίδια καθώς η ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια είναι βολική και για τις δύο ομάδες. Κοινός παρονομαστής και στα δύο παιχνίδια είναι ότι οι δυο ομάδες που έρχονται αντιμέτωπες βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχουν λόγο να αγχωθούν ώστε να κυνηγήσουν κάτι. Κυνηγάω λοιπόν την ισοπαλία για ημίχρονο ή τελικό. Τα παιχνίδια που επιλέγω είναι το Βιγιαρεάλ- Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και το Λιλ- Σάλτζμπουργκ.

Καλή τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα
Over 24,5 φάουλ
1.87
BET: 25 units
Mονό
22:00
Σεβίλλη - Βόλφσμπουργκ
Over 26,5 φάουλ
1.78
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
19:45
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
Ημίχρονο ή Τελικό: Χ
1.60
22:00
Λιλ - Σάλτζμπουργκ
Ημίχρονο ή Τελικό: Χ
1.62
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις