ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με συνταγή Τούχελ και αύρα Τσάβι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Με συνταγή Τούχελ και αύρα Τσάβι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με συνταγή Τούχελ και αύρα Τσάβι

Champions League

Ο Luca Toni επανέρχεται με προγνωστικά Champions League. Ταξιδεύει σε Λονδίνο και Βαρκελώνη και ποντάρει στους γηπεδούχους.

Champions League: Με δυνατές έδρες

Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στηρίζοντας Τσέλσι και Μπαρτσελόνα.

Τσέλσι – Γιουβέντους

Εκκίνηση της στήλης μας με το ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουβέντους που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο. Δώδεκα βαθμούς έχει συλλέξει η Γιουβέντους, σημειώνοντας 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Φιγουράρει στην πρώτη θέση του γκρουπ. Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του πρωταθλήματος. Δεύτερη η Τσέλσι με 9 πόντους. Πορεύεται ακάθεκτη σε όλα τα μέτωπα, διαθέτει την καλύτερη άμυνα σε Αγγλία και Ευρώπη, με τον τεχνικό Τόμας Τούχελ να έχει διαμορφώσει χαρακτήρα στην ομάδα. Έχει καταφέρει να της δώσει συνοχή και ομοιογένεια, χτίζοντας ένα συμπαγές σύνολο που δεν υστερεί καθόλου στο δημιουργικό κομμάτι.

Είναι αντιληπτό ότι στη μονομαχία του Λονδίνου διακυβεύονται πολλά, καθώς όποιος καταφέρει να τερματίσει πρώτος θα έχει ευνοϊκότερη κλήρωση στη συνέχεια του θεσμού. Η «Γηραιά Κυρία» παίζει για δυο αποτελέσματα, όμως η φετινή της αγωνιστική συμπεριφορά και το αργό και προβλέψιμο στυλ παιχνιδιού που έχει παρουσιάσει δεν ευνοούν.

Στον αντίποδα οι «Μπλε» του Λονδίνου παίζουν τουλάχιστον μια ταχύτητα πάνω. Έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στο Kings Power επί της Λέστερ που τους διατήρησε στην κορυφή της Premier League και με ψυχολογία στα ύψη. Ενισχύονται με τις σημαντικές επιστροφές των Λουκάκου και Μάουντ. Σαφές προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια. πιθανότατα θα το πράξουν με τη γνωστή συνταγή Τούχελ, συνδυασμένο δηλαδή με under 3,5 γκολ.

Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα

Για τη συνέχεια ταξιδεύουμε μέχρι τη Βαρκελώνη και το «Καμπ Νου», εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μπενφίκα, σε ένα ματς δίχως αύριο, με φόντο τη δεύτερη θέση του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ξεκάθαρα τα πράγματα αναφορικά με την πρώτη θέση εδώ. Την έχει ήδη κατοχυρώσει η Μπάγερν Μονάχου με 12 πόντους. Δεύτερη η Μπάρτσα με 6 και τρίτη η Μπενφίκα με 4. Απομένουν δύο αγωνιστικές και είναι σαφές ότι οι Πορτογάλοι τα παίζουν όλα για όλα και είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν περισσότερο. Σταθερή η φετινή πορεία των «αετών της Λισαβόνας». Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι συνέτριψαν με 3-0 τη σημερινή τους αντίπαλο εκμεταλλευόμενοι τη σύγχυση που υπήρχε τότε στο εσωτερικό της ομάδας ,προ της αποπομπής του Ρόναλντ Κούμαν.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα βγάζει εσχάτως ένα κλίμα συσπείρωσης. Η πρόσληψη του Τσάβι έφερε άλλον αέρα στο σύλλογο της Βαρκελώνης και τείνει να βγει από την εσωστρέφεια με άμεσες διορθωτικές κινήσεις από την τεχνική ηγεσία. Παρά την άθλια φετινή πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις, συνεχίζει να διαθέτει την καλύτερη έδρα στην Ισπανία και είναι ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση, έχοντας παλμό παρά τις αντιξοότητες. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την αύρα αλλαγής που φέρνει ο Τσάβι και να χτίσει πάνω σε αυτό το μομέντουμ, μετά και από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί της Εσπανιόλ τις προάλλες .Θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο επόμενο στάδιο χωρίς να αγχώνεται στο τελευταίο ματς. Έχει και ένα επιπλέον κίνητρο, τη ρεβάνς μετά τη βαριά ήττα από τη Μπενφίκα επί πορτογαλικού εδάφους.

Έδρα, κίνητρο ,ποιότητα και ειδικό βάρος φανέλας σε συνδυασμό με τη συγκυρία αλλαγής προπονητή δίνουν προβάδισμα νίκης στους «μπλαουγκράνα», που μπορεί να επιτευχθεί και με εμφατικό τρόπο. Θα την εμπιστευτώ για πρώτη φορά φέτος στα προγνωστικά στοιχήματος επιλέγοντας τον 1 ως βασικό ποντάρισμα αλλά και σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ δευτερευόντως.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.80
22:00
Μπαρτσελόνα –Μπενφίκα
1
1.65
22:00
Τσέλσι-Γιουβέντους
1
1.70
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.20
22:00
Μπαρτσελόνα –Μπενφίκα
1Χ & over 1,5
1.40
22:00
Τσέλσι-Γιουβέντους
1Χ & under 3,5
1.60
BET: 40 units
Combo
22:00
Τσέλσι-Γιουβέντους
1 & under 3,5
2.35
BET: 40 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα –Μπενφίκα
1 & over 1,5
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις