Σκληρές μάχες στην Ελβετία και την Ισπανία

Προγνωστικά

Προγνωστικά Champions Leuague: Τα προγνωστικά του Αργυρόπουλου που στέκεται σε δύο ομίλους που όλα γίνονται και όλα ανατρέπονται.

Προγνωστικά Champions League σε τρία γήπεδα

Καλησπέρα Κουβανέζοι. Προτελευταία αγωνιστική λοιπόν σήμερα και ομολογώ πως τούτη και η τελευταία είναι από τις αγαπημένες μου στοιχηματικές ημέρες στην χρονιά. Κίνητρα, αδιαφορία και πολλά άλλα με ωθούν στα προγνωστικά μου. Πάμε να τα δούμε.

Στο 6ο όμιλο έχουμε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γ. στους 7 βαθμούς , στους 5 η Αταλάντα και στους 3 η Γιανγκ Μπόις. Όλα γίνονται και όλα ανατρέπονται εδώ.

Γιανγκ Μπόις – Αταλάντα 

Σε αυτό το παιχνίδι στα μάτια μου ξεκάθαρο φαβορί είναι η πολύ ανώτερη Αταλάντα. Αλλά απόψε οι Ελβετοί παίζουν το τελευταίο χαρτί τους. Δεν θεωρώ πως τελευταία αγωνιστική στο «Ολντ Τράφορντ» έχουν ελπίδες. Οπότε ο δικός τους «τελικός» είναι σήμερα. Δεν θα έχουν στην διάθεση τους  τους Καμαρά , Ζέσινγκερ , Μοντέιρο, Φάσναχτ και Μεσσάκ. Επίσης διανύουν μια κάκιστη περίοδο οπού στα τελευταία 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν κερδίσει μόλις μια φορά. Σε αντίθεση με την Αταλάντα που έχει να ηττηθεί 7 παιχνίδια. Το χέρι πηγαίνει στο διπλό που δέχεται συνεχώς πιέσεις και αυτή την στιγμή είναι στο 1.78.

Βιγιαρέαλ – Μάντσεστερ

Στην μετά Σόλσκιερ εποχή δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Μάντσεστερ. Το παιχνίδι είναι καθαρά τριπλή. Βέβαια μια ισοπαλία δεν χαλάει κανέναν από τους δύο που θα διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης. Για τους «κόκκινους διαβόλους» συνεχίζουν εκτός οι Γάλλοι Πογκμπά και Βαράν ενώ για το «κίτρινο υποβρύχιο» θα απουσιάσει ο Μορένο. Το ζευγάρι στα προηγούμενα 5 παιχνίδια ήρθε ισόπαλο τα 4 και αν δεν ήταν ο  Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου αγώνα θα ήταν 5/5 οι ισοπαλίες. Αναμένω ένα παιχνίδι σκληρό με αρκετή τακτική από τους δύο προπονητές. Το σκορ δεν θα ξεφύγει και το under 3,5 στο 1.42 το θεωρώ τίμιο

Στον 7ο όμιλο τώρα η βαθμολογία είναι πραγματικά «τρελή». Σάλτσμπουργκ στους 7, Λίλ και Βόλσφμπουργκ στους 5 και Σεβίλλη στους 3. Επίσης όλα γίνονται και ανατρέπονται και εδώ.

Σεβίλλη – Βόλσφμπουργκ  

Χωρίς νίκη παραμένει η Σεβίλλη στην διοργάνωση. Σήμερα το βράδυ κόντρα στους «λύκους» της Γερμανίας θέλει την νίκη για να ελπίζει. Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε έρθει 1-1 με την Ισπανική ομάδα να είχε την κατοχή της μπάλας με 60% και 8 καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Εντάξει ναι ξέρουμε πως η διοργάνωση της είναι το Europa League αλλά μήπως ήρθε η ώρα για μια πρόκριση στους «16»; Θεωρώ πως ο άσος στο 1.75 ανταποκρίνεται στην διαφορά δυναμικότητας. Στις τάξεις των Σεβιγιάνων μετά και την ισοπαλία 2-2 με την Αλαβές για το πρωτάθλημα θέλουν όσο τίποτα άλλο να πανηγυρίσουν απόψε την νίκη μαζί με τους οπαδούς της. Aπο την άλλη η Βόλφμπουργκ άλλαξε προπονητή με τον Φλόριαν Κχόφελντ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Η Σεβίλλη έχει χάσει μόνο 6 από τα 26 παιχνίδια της εναντίον Γερμανικής αντιπάλου (12 νίκες, 8 ισοπαλίες), αν και έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα επτά τελευταία παιχνίδια.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.48
19:45
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γ.
Under 3,5
1.42
22:00
Σεβίλλη - Βόλσφμπουργκ
1
1.75
BET: 10 units
Μονό
22:00
Γιανγκ Μπόις - Αταλάντα
2
1.78
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Γιανγκ Μπόις - Αταλάντα
Περισσότερα κόρνερ Αταλάντα
1.66
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις