Το κουπόνι σήμερα (Τρίτη 23/11) – Στην μετά Σόλσκιερ εποχή

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Τρίτη 23 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45) : Μετάβαση στην εποχή χωρίς τον Σόλσκιερ για τους «κόκκινους διαβόλους». Στον πάγκο θα είναι ο Στίβ Φλέτσερ. Οι δύο ομάδες έχουν από 7 βαθμούς και η ισοπαλία σήμερα φαντάζει ιδανική. Στις προηγούμενες 6 αναμετρήσεις των δύο ομάδων είχαμε 5 (!) ισοπαλίες και την νίκη της Μάντσεστερ με τον Ρονάλντο στο 93’ στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Εκτός συνεχίζουν να είναι οι  Γάλλοι Πογκμπά και Βαράν.

Τσέλσι – Γιουβέντους (22:00) : Χέρι χέρι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι δύο θα βρεθούν στους ‘’16’’ του Champions League.  Αρκετές είναι οι απουσίες για την «γηραιά κυρία» με τους Κιελίνι, Ντιμπάλα , Μπερναντέσκι , Ντανίλο και Ράμσει να είναι εκτός. Ενώ για την Τσέλσι αμφίβολος είναι ο Βέλγος επιθετικός Λουκάκου. Η Γιουβέντους έχει 4/4 νίκες και αν δεν ηττηθεί απόψε θα τερματίσει στην κορυφή του 8ου ομίλου. Από την άλλη η Τσέλσι στην φετινή διοργάνωση δεν έχει δεχτεί γκολ στην έδρα της.

Γιουνγκ Μπόις – Αταλάντα (22:00) : Δύο ομάδες που καίγονται για την νίκη απόψε. Οι μεν γηπεδούχοι αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν θα είναι με το ένα πόδι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την συνέχεια, οι δε φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη ώστε να φτάσουν τους 8 βαθμούς. Σε τέτοια περίπτωση ο όμιλος θα έχει πάρει φωτιά με μόλις μια αγωνιστική να απομένει. Απόψε οι Ελβετοί θα στερηθούν τους Καμαρά , Ζέσινγκερ , Μοντέιρο, Φάσναχτ και Μεσσάκ. Τα τελευταία 9 παιχνίδια των Ιταλών σε όλες τις διοργανώσεις ήρθαν goal/goal. Θα είναι ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό.

Μπλάκπουλ – Γουέστ Μπρόμ (21:45) : Ευκαιρία της Γουέστ Μπρομ να ξεκολλήσει μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη. Αν ο στόχος της είναι η άνοδος τέτοια ματς όπως το σημερινό οφείλεις να τα κερδίζεις. Η Μπλάκπουλ προέρχεται από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες στην έδρα της και δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Στις προηγούμενες 4 αναμετρήσεις των δύο ομάδων όλες επιβεβαίωσαν τον goal/goal και το Over 2,5. Η συγκεκριμένη επιλογή σήμερα προσφέρεται στο 2.30.

Σριούσμπερι – Σάντερλαντ (21:45) : Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι φέτος. Αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν δείχνει σταθερότητα. Ωστόσο η Σριούσμπερι εντός έδρας έχει μια συγκομιδή 13 βαθμών  με γκολ 11-10 υπέρ της. Συν οτί η Σάντερλαντ είναι η 3η χειρότερη άμυνα στα εκτός έδρας με 17 γκολ παθητικό οδηγούν στο goal/goal στην αναμέτρηση. Πρώτος σκόρερ για τις «μαυρόγατες» είναι ο Σκωτσέζος Ρός Στιούαρτ με 10 γκολ. Για τους γηπεδούχους ο Λέιχι με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Λούτον – Νότιγκχαμ Φόρεστ (21:45) : Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση για αυτή την αγωνιστική στην Championship. Και οι δύο τους έως τώρα έχουν ένα αλλοπρόσαλλο αγωνιστικό πλάνο. Η βαθμολογική διαφορά τους είναι 2 θέσεις και 1 βαθμός. Όμως εντός έδρας η Νότιγκχαμ είναι η Τρίτη χειρότερη ομάδα με μόλις 2 νίκες σε 9 παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι σε 18 παιχνίδια έχουν από 9 over και under ενώ οι φιλοξενούμενοι 10 over και 8 under. Tα προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ τους κυμάνθηκαν από 2-3 γκολ.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις